Nors į parengiamąjį posėdį buvo kviesti abu sutuoktiniai, į jį atvyko tik dainininkė. Jos buvęs mylimasis, skandalingai pagarsėjęs verslininkas N. Antanavičius teisme nepasirodė.

Tikėtina, kad oficialių skyrybų porai dar teks palaukti, kadangi ištuokos siekiama ne bendru nutarimu, o įrodant, jog santuoka žlugo dėl vieno iš sutuoktinių kaltės.

„Taip, tai buvo ir smurtas šeimoje, tai buvo labai negražūs finansiniai dalykai iš jo pusės“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ anksčiau yra prisipažinusi Mia.

Kodėl ji varsto teismų duris ir niekaip negali išsiskirti?

„Buvo bandoma sužlugdyti mane morališkai, kad negalėčiau niekaip atsistoti. Buvo siekiama, kad neturėčiau pinigų“, – sakė dainininkė.

„Išsiskirti trukdo mūsų elementarus nesusikalbėjimas. Mes labai susipykome ir aš tikiuosi, kad tai greitai pasibaigs. Yra neišspręstų klausimų, visi mano asmeninio turto iššvaistymai. Pagaliau dar baisesni dalykai, kurie liko tarpusavyje, mūsų šeimoje. Sulaukiu ir šantažuojančių žinučių.

Iki šiol tai, ką jis darė, buvo visiškas moralinis šantažas, psichologinis smurtas, kurį aš patyriau. Tai vyko tikslingai tam, kad mane sužlugdytų morališkai, kad aš negalėčiau niekaip atsistoti.

Buvo siekiama, kad aš neturėčiau pinigų. Labai tikslingai, jis yra labai gudrus žmogus, ir aš tikrai norėčiau su tuo jį pasveikinti, nes iš tikrųjų yra labai mažai tokių žmonių, nebuvau gyvenime daugiau tokių gudrių sutikusi“, – sakė Mia.

Nerijus Mios gyvenime atsirado kaip tik tuo metu, kai ji išgyveno skaudžias skyrybas su futbolo treneriu Edgaru Jankausku. Mia neslepia - Nerijus ją papirko dėmesiu - jos namai iki santuokos buvo pilni jo dovanotų gėlių. Vis dėl to prieš pat vestuves Miai mylimojo Nerijaus elgesys sukėlė įtarimų.

„Aš dar dieną prieš vestuves buvau prie santuokos rūmų ir, dar kaip šiandien dieną pamenu, sėdėjau mašinoje ir verkiau. Nežinau, kodėl tekėjau. Iš tikrųjų dar prieš vestuves įvyko vienas dalykas. Taip, tai buvo ir smurtas šeimoje, tai buvo finansiniai labai negražūs dalykai iš jo pusės. Bet jis labai gailėjosi, jis ėjo per mano drauges ir, kaip sakau, užkalbėjo joms liežuvius ir galvą. Jos juo šventai patikėjo ir liepė man jam atleisti bei ištekėti, nes jau netrukus turėjo būti vestuvės. Viena mano draugė sakė - ar tu supranti, kad kai antrą kartą atšauki vestuves, tai tu tėkšiesi su veidu į purvą. Tai dabar galiu pasakyti, kad didžiausias mano gyvenimo purvas buvo po vestuvių. Va tada aš tikrai tėškiausi tiesiai su veidu į purvą“, – pasakojo Mia.

Delfi primena, kad dainininkė ir verslininkas susituokė 2015-aisiais. Aukso žiedus pora sumainė vos po kelių mėnesių draugystės.

N. Antanavičius neseniai teismų slenksčius mindė dėl galimai padarytų nusikaltimų.

Iš pirmosios santuokos su Edgaru Macnoriumi atlikėja turi jau pilnametystės sulaukusį sūnų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)