„Pavasaris – pokyčių metas“, – sako E. Martinavičienė, kurios plaukus pastaruoju metu puošė ryškiai mėlynos sruogos. Tačiau netrukus moteris ir vėl įsigeidė naujovių, todėl pasitrumpino plaukus, o apie buvusią rašalo spalvą dabar galima spėti tik užmetus akį į plaukų galiukus.

Pasiteiravus, kaip šiuos ryškius įvaizdžius įvertino vyras, Edita leido suprasti, kad sutuoktinis jau spėjo priprasti prie jos spontaniškų sprendimų.

„Kai jis pamatė, kad nusidažiau dar ilgus plaukus ryškiai mėlyna spalva, jis kokius penkis kartus pakartojo, jog ryšku, vėliau sakė, kad gražu. Kai nusikirpau ir žydrai nusidažiau, tai jam buvo lengvas šokas, kokias penkias minutes žiūrėjo ir tik po to atsigavo“, – šypteli moteris.

„Aš esu ir charakteriu ryški asmenybė, tai kartais atsispindi ir įvaizdyje, bet šis stilius man patinka labiau nei bet kuris kitas, jaučiuosi puikiai“, – tikino ji.

Panašiai spontaniškai Editai kilo mintis ir atidaryti savo vardo grožio saloną Kretingoje.

„Tiesiog sėdėjome su drauge jos parduotuvėje ir užsiminiau, kad pasvarstau ateityje apie grožio salono atidarymą. Ji prasitarė, kad Kretingoje yra laisvas pastatas ir pasiūlė jį neatidėlioti. Jau po savaitės rašiau sutartis, nupirkau įmonę ir prasidėjo įrenginėjimo darbai“, – kiek anksčiau Delfi pasakojo E. Martinavičienė.

Vėliau, pasak jos, viskas vyko labai greitai, o ir jokių nesklandumų neiškilo. Tiesa, pasiteiravus, ar prie šio jos verslo prisidėjo ir vyras, moteris tik nusišypsojo.

„Šiandien džiaugiuosi tuo, ką jau pavyko pasiekti. Kalbų buvo, yra ir bus. Manau, kad žmogus arba gyvena sau, arba kitiems ir pagal kitų nustatytas normas. Aš jau seniai pasirinkau gyventi taip, kaip noriu pati ir nekreipti dėmesio į kalbas. Tie, kurie kalba, gyvenimo už mane nenugyvens. Jį gyventi tenka man ir aš jį gyvenu tikrai puikiai“, – atkirto ji pavyduoliams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)