Sergejus negaili gražių žodžių savo mylimajai ir sako, kad visos jo tatuiruotės turi gilią reikšmę.

Sergejus Maslobojevas su mylimąja Airine

„Mano gyvenime Airinė yra vienos iš pagrindinių mano gyvenimo svajonių išsipildymas - stiprus šeimos branduolys, sveiki ir stiprūs vaikai bei mano asmeninio tobulėjimo stimuliatorius! Visi mano išstatuiruoti simbioliai turi man gilią reikšmę, tad buvau sau seniai pažadėjęs, kad vidinę dilbio dalį skirsiu savo sukurtai šeimai - todėl širdis džiaugiasi matant savo mylimosios, vaikų mamos atvaizdą ant savo kūno. Jaučiuosi palaimintas turėdamas tokią šeimą!“


Delfi primena, kad Sergejaus ir jo žmonos pažinties istorija prasidėjo prieš penkiolika metų, bendroje draugų kompanijoje, tačiau draugystės slenkstį jiedu netikėtai peržengė tik prieš septynerius metus, kai per Kalėdas vienas kitą išvydę nesugebėjo net žodžio išspausti.

„Nesupratau kas vyksta, nes pažinojau tą žmogų, bet negalėjau net labas pasakyti, rankų kojų nėra“, – lemtingąją akimirką prisimena Sergejaus žmona Airinė. Pats jis tą momentą prisimena taip, lyg viskas būtų buvę vakar: „tą akimirką aš jau supratau, kad niekur nebeisiu“.

Ryte kavinėje pabučiavęs Airinės petį paklausė, ar ji pagimdys jam sūnų, žinoma, tokiu klausimu pribloškęs savo būsimą, tuomet dar nieko neįtariančią, žmoną. Po pauzės ji paprastai atsakė – taip. Tą momentą, pasak Sergejaus, buvo nuspręsta, kad ji yra jo žmona, nereikėjo nei žiedų, nei dokumentų. „Visą laiką tarp mūsų būdavo barjeras – draugiškumo, pagarbos, visada būdavome kaip draugai. Aš pats nesuprantu, kaip tą barjerą peržengiau. O lygiai po metų ji išlaikė savo žodį ir Kūčių vakarą dovanojo man teigiamą testą, netgi du, kad taip, ji man pagimdys“, – dalijosi prisiminimais Sergejus.

Vyras neslepia verkęs, kai sužinojo, jog taps tėvu. Slapta pasvajodavęs apie mergaitę, jis vis dėlto padėkojo dievui, sužinojęs, kad šeimoje augs du sūnūs. Mergaitė, neabejoja jis, dar bus, ateityje. Sergejus buvo šalia gimstant jo vaikams, kartu su šeima jis ir dabar – buitinėje rutinoje, salėje su bokso pirštinėmis, pirtyje ar žvejyboje - tai, kad Sergejus geras tėtis, pastebės ir laidos vedėja, o žiūrovai turės galimybę išvysti, kaip stiprus kovotojas, garsinantis Lietuvos vardą, namuose tampa švelniu ir jautriu vyru, mokančiu pamaitinti naujagimį, persodinti orchidėjas ir mokyti vyresnėlį kikbokso subtilybių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)