Rūta dalinasi savo motinystės išgyvenimais socialiniuose tinkluose.

„Laikas bėga, lyg jį kas vytųsi. Mūsų zuikytei, šiam mažam pasauliui, kuris sugeba pakeisti didelio pasaulio ritmą ir įpročius – jau 2 mėnesiai! Esam laimingi, netgi pamiegoję ir (ne)skubantys gyventi: kiekviena akimirka, o ypač, padovanota šypsena, yra toookio smagumo, kad tikrai norisi tam skubančiam laikui duoti į kailį, lėčiau, gerbiamasis, leiskite pasimėgauti tėvyste!“, – rašo žinoma moteris.

Žinoma moteris Delfi anksčiau išdavė, kad savo naujagimei dukrelei suteikė Sakmėjos vardą, kuris kol kas toks yra vienintelis Lietuvoje. „Naktį man kilo vardo Sakmė idėja, o vyras pasiūlė pridėti galūnę. Taip ir gimė šis vardas“, – pasakojo R. Lukoševičiūtė-Daudienė.

Pašnekovė džiaugėsi, jog šis vardas ne tik retas, tačiau ir lietuviškas bei prasmingas.

„Jo prasmė graži: tai kažkas mistiško ir paslaptingo“, – kalbėjo ji. Vaikelis yra antroji Rūtos atžala, o jos vyrui Mariui Daudai – pirmoji. Dar kiek anksčiau pora pasakojo, jog apie atžalą pradėjo svajoti iš karto po vestuvių. „Matyt, nieko jau nebenuslėpsi, – dar prieš keletą mėnesių apie būsimą vaikelį su šypsena DELFI tvirtino Rūta.

„Tai didžiausias džiaugsmas mums abiem su Mariumi. Gyvename šiuo laukimu. Net nemoku apsakyti, koks tai jausmas, labai to laukiame“, - atviravo žinoma moteris.

Delfi primena, kad dainininkė su savo pirmu vyru - muzikantu, dainų kūrėju A. Kavaliausku kartu išbuvo bene 13 metų. Per ilgą laikotarpį pora kelissyk skyrėsi ir taikėsi, tačiau prie altoriaus taip ir nežengė. 2010 porai gimė dukrelė Lėja.
2015 metais Rūta pradėjo draugauti su savo dabartiniu vyru, Mariumi Dauda, o 2016 metais pora sumainė žiedus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)