Renginių organizatorė, televizijos ir radijo laidų vedėja pristatė savo pirmąją kulinarinę ketogeninės ir mažą angliavandenių kiekį turinčios mitybos receptų knygą.

Renginyje dalyvavo daug verslo, televizijos ir šou pasaulio atstovų: Darius Mockus ir Ina Mockienė, Rolandas Viršilas ir Auksė Viršilienė, Rolandas Valiūnas ir Renata Valiūnienė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Beata Tiškevič, Jurgita Lukauskienė, Kęstutis Rimdžius ir kiti.

„Knygos pristatymo renginiui pasirinkome pirmadienį, juk visi mitybos planai ir visos dietos pradedamos nuo pirmadienio”, – šypsojosi autorė.

Agnė savo knygoje pasakoja asmeninę istoriją, ilgą kelią, ieškant sveikesnės, nekankinančios ir tuo pačiu gardžios mitybos sistemos.

„Esu per daug kartų pralaimėjusi kovoje su viršsvoriu. Vis dar esu kelyje į galutinį savo tikslą, bet jau dabar jaučiuosi nepalyginamai geriau nei prieš kelis metus, kai buvau gerokai stambesnė, o dar savo viršsvorį ir neigiau, kaip, mano manymu, daro nemažai žmonių.

Ryžausi pokyčiams, savo socialinės erdvės paskyrose gavau begales, sakyčiau, net elementarių klausimų, susijusių su maistu. Todėl ir kilo mintis pasikviesti į komandą profesionalius ekspertus ir išleisti receptų knygą, pastiprintą medikų žiniomis.

Esu labai dėkinga visiems savo knygos bendražygiams. Be jų ši knyga būtų tik mano virtuvės istorija. O tai, kad „#Agnėsketo ir kiti receptai“ jau mėnesį yra viena geidžiamiausių knygos.lt puslapyje, tik įrodo, jog žmonėms norisi apie maistą žinoti daugiau, kad žmonėms svarbu, ką ir kaip jie valgo. Mes juk visi norime būti sveikesni”, – pasakojo A. Grigaliūnienė.

Renginio metu svečiai restorane ragavo specialiai pagal ketogeninės ir mažai angliavandenių turinčios mitybos principus sukurto meniu.

„Buvo įdomu dirbti su Agne ir naujuoju jos projektu. Tai puiki proga mums patyrinėti šiuolaikiškos mitybos įvairiapusiškumą ir kartu parodyti svečiams, kad esame lankstūs ir kūrybiški”, – teigė restorano vadovas Simonas Gudelis.

Kaip tikina renginio organizatorė, knyga parengta bendradarbiaujant su medikais: dietologu Edvard Grišin ir sporto mediku Juozu Jankausku.

„#Agnėsketo ir kiti receptai“ praturtinta ir keto kepinių receptais, kuriuos knygai specialiai kūrė „Patore sesės” kepyklos Vilniuje bendraįkūrėja Lina Kalinauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)