Artimas Nelly bičiulis mano, kad atlikėja greičiausiai bus laidojama Menininkų kalnelyje Antakalnio kapinėse.

Delfi primena, jog žinia apie N. Paltinienės mirtį pasklido šeštadienį, vasario 29-ąją. Atlikėja mirė Vokietijoje, Manheime.

Pasklidus žiniai apie sunkią jos sveikatos būklę artimi bičiuliai pasakojo, kad dainininkė kovojo dėl savo gyvybės ir jų pokalbių metu su meile prisimindavo klausytojus, prašydavo jiems padėkoti už skirtą dėmesį ir meilę. Tokiais pat žodžiais savo artimą bičiulę pamena ir kunigas Arūnas Peškaitis, kuris Delfi patvirtino muzikos legendos mirtį.

„Ji mirė prieš pusantros valandos, – Delfi šeštadienį teigė A. Peškaitis. – Aš su ja bendravau ne paskutinėmis akimirkomis, o prieš dvi ar tris dienas. Ji kalbėjo, kad jai labai blogai. Ji sakė, kad pats jai neskambinčiau, nes ji būtinai man dar pati paskambins. Bet šiandien man paskambino jos vyras“.

Tikslūs dainininkės gimimo metai nėra žinomi, neišlikus dokumentams, tačiau savo gimtadienį ji šventė 1929-ųjų metų vasario 16-ąją. Manoma, kad dainininkė mirė sulaukusi 91-erių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)