Vasario mėnesiui įpusėjus I. Stumbrienė socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotrauka, kurioje ji paskendo rožių žiedlapiuose. Moteris teigė, kad tokia fotosesija buvo staigmena jos vyrui Meilės dienos proga.

J. Smoriginas tvirtino, kad pamatęs nuotrauką net nepagalvojo, kad čia I. Stumbrienė, nes ji esą atrodo kiek kitaip nei realybėje. „Labai daug jai kainavo dažų ir tinko, kad paslėptų save, nes ji visiškai nepanaši į save“, – tvirtino pašnekovas.

„Ji yra ne moteris, ji yra turtuolė. O turčiai netenka lyties, nes jie nesuvokia, ką namuose turi atlikti vyras, o ką moteris, – kandžiai kirto J. Smoriginas. – Aš negalvoju, kad valstybėje, kurioje tiek daug bado ir vargo, kai tėvas šalia toks turtingas, (derėtų) elgtis taip erzinančiai. Ji tarsi panaudoja šią situaciją, tarsi štai, aš savo vyrui štai ką padovanojau. Ji erzina visą aplinką. Aš suprantu, kad esu senas diedas, jog neva pavydžiu, kad ji jauna ir graži.“


Laidoje pasiteiravus, galbūt J. Smoriginas taip kalba iš pavydo, choreografas atkirto, kad tokias ar panašias dovanas jis savo žmonai taip pat dovanoja, tačiau apie tai niekas nežino.

„Žmona man padovanoja ir aš jai padovanoju, tačiau apie tai visa Lietuva nežino, kadangi mes esame visai kitos kastos, visai kito socialinio sluoksnio žmonės. Štai jums ir atsakymas“, – „Delfi“ eteryje kalbėjo Jurijus.

Netrukus po to į šį laidos įrašą sureagavo ir pati I. Stumbrienė, kuri „Delfi“ patikino mačiusi šią laidą bei likusi nemaloniai nustebinta.

„Tam jo pasisakymui, matyt, įtaką padarė intriguojanti antraštė, kurioje buvo skelbiama, kad aš apsinuoginau. Na, mano manymu, ten nebuvo to, ko mes nepamatome visuomeniniame pliaže ar einant į baseiną.


Ar reikia dovanoti tokias fotosesijas vyrui, ar ne – kiekvieno asmeninis reikalas, bet mane labiausiai nustebino jo pasakymas apie turtuolius, kad neva tai yra žmonės be lyties, kuriems niekas neegzistuoja. Tai tebuvo graži fotosesija, kuria norėjau pasidalinti, o tas žmonių skirstymas į luomus man labai užkliuvo. Nenoriu atgal jo įžeidinėti ir užsiiminėti ping-pongu, tačiau mane nestebino, kad žmogus kitą žmogų gali taip vertinti pagal socialinę padėtį. Aš manau, kad tą etapą mes praėjome jau daug metų atgal, dabar žmogų vertiname pagal kitas jo savybes. Bet, matyt, tai dar yra išlikę“, – teigė I. Stumbrienė.

„Galų gale į tą fotosesiją žiūriu iš meniškos pusės. Aš tikrai ja nenorėjau nei pasipuikuoti, nei kažką užgauti“, – tikino pašnekovė.

Minimą laidos įrašą galite žiūrėti čia:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (527)