Kaip rašoma pranešime spaudai, žinomos moterys dalyvavo kaip modeliai italų kompanijos „Helen Seward“ plaukų priežiūros ir koloristikos seminare, surengtame Vilniuje. Seminarą vedė žinomas plaukų meistras iš Milano Giovanni Rinelli.

Grupės „Baltos varnos“ narė M. Andrijauskaitė-Bakanauskienė sakė renginio metu apie plaukų priežiūrą sužinojusi itin daug naujų dalykų, apie kuriuos iki šiolei nė nenutuokusi. Mergina neslepia, kad už savo gražuosius plaukus turėtų būti dėkinga gamtai ir genams.

Milda Andrijauskaitė

„Ypatingų plaukų priežiūros paslapčių neturiu. Savo plaukus prižiūru ganėtinai paprastai: šampūnas, kondicionierius ir aliejukas, kartais palepinu juos kaukėmis, bet ir tiek. Žinoma, nuolatos save, kaip ir dažna kita moteris, „pagraužiu“, kad galėčiau savo plaukais pasirūpinti ir geriau“, – neslėpė Milda, drauge su seserimi Terese „Eurovizijos“ atrankoje atlikusi autentiškumu užbūrusią dainą „Namų dvasia“, konkurse skambėjusią būtent lietuvių kalba.

Tausodama savo plaukus atlikėja dažnai atsisakydavo pasiūlymų pakeisti natūralią jų spalvą. Tačiau šįkart sutiko atsiduoti į italų profesionalo rankas. Milda panoro nustebinti save ir grupės gerbėjus trumpalaikiu efektu: dėl dažančios kaukės merginos plaukai įgijo pastaruoju metu itin madingą apelsininį („Deep orange“) atspalvį. Atlikus plaukų dažymą, atlikėjai buvo sukurta holivudiška lengvų garbanų šukuosena.

Savo kūrybos hitu „We came from the Sun“ „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos komisiją ir žiūrovus sužavėjusi atlikėja Rūta Žibaitytė, pasivadinusi sceniniu slapyvardžiu Rūta Loop, sakė pastaruoju metu troškusi visiškai baltos spalvos plaukų.

"Rūta Loop"

„Tikiu, kad skandinaviškas įvaizdis man itin tiktų. Noriu atrodyti, kaip atvykėlė iš Saulės“, – prieš seminarą šypsodamasi sakė mergina.

Jos žodžius iš karto patvirtino ir renginį vedęs meistras G. Rinelli, nors iki šiolei lietuvių kirpėjai nuogąstaudavo dėl šio Rūtos pasirinkimo. Italų meistras ėmėsi šios nelengvos užduoties dar ir duodamas pažadą, kad norimos spalvos efektas bus išgautas, nepažeidus modelio plaukų struktūros, naudojant šviesinamąjį kremą bei naujuosius beamoniakius plaukų dažus.

Radijo laidų vedėja dirbanti R. Loop neslėpė, kad po seminaro sulaukė artimųjų ir kolegų pagyrų. Tačiau svarbiausia, anot žinomos merginos, išvaizda turi patikti sau pačiai. Rūta sakė, jog savo plaukus prižiūri karts nuo karto atgaivindama juos specialiomis kaukėmis bei vartodama vitaminų kompleksus.

Šypsodamasi mergina sakė nemananti, kad vyrai blondines labiau mėgsta nei tampsiaplaukes.

„Tikrasis moters žavesys – pasitikėjimas savimi ir trykštanti mistinė energija“, – teigė R. Loop, žinoma ir kaip Dainės Baumilės sesuo.

Renginio akimirkos ir naujieji atlikėjų įvaizdžiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)