Monikos ir Andriaus santuoka oficialiai nutraukta 2019-ųjų rugsėjo 23-iąją. Vilniaus miesto apylinkės teisme narpliota byla baigėsi tuo, kad pora buvo išskirta, o judviejų vaiko globa bei gyvenamoji jo vieta priskirta mamai. Teismas taip pat nurodė alimentų sumą vaiko išlaikymui.

Toks teismo verdiktas jau tuomet netiko A. Šedžiui, todėl jis žadėjo ginklų nenuleisti ir buvo pasiruošęs dėl sūnaus globos kovoti toliau.

„Mūsų pagrindinis nesutarimas – vaiko gyvenamoji vieta. Jei ji bus nustatyta su Monika – aš apskųsiu teismo nuosprendį, o jei vaiko gyvenamoji vieta bus paskirta man – tokį sprendimą apskųs Monika. Tai natūralu. Dėl visų kitų dalykų mes net neturime ginčo“, – dar prieš paskelbiant verdiktą praėjusiais metais sakė A. Šedžius.

2020-ųjų metų pradžioje verslininkas ėmėsi realizuoti savo žodžius ir apskundė teismo nutartį, todėl taško Šedžių istorijoje dar dėti nebuvo galima.

Galiausiai šį ketvirtadienį Vilniaus apygardos teisme paaiškėjo, kad A. Šedžiaus skundas buvo atmestas, todėl nuo dabar buvusi verslininko žmona turės ramybę, kadangi vaiko gyvenamoji vieta ir globa, kaip ir buvo, taip ir liko priskirta jai. Be to, A. Šedžius teismo sprendimu turės padėti sūnų išlaikyti finansiškai.

Naujienas apie tai, kad Šedžių skyrybų byloje pagaliau padėtas taškas Delfi patvirtino pati M. Kvietkutė.

„Andriaus skundas buvo atmestas. <...> Kai tik pradėjome visus šiuos teisminius procesus, buvome sutarę, kad viešai apie detales mes nekalbėsime, bet ne aš tas kalbas visas pradėjau pirmiausia, tai išėjo taip, kad visiems, deja, apie bylą teko sužinoti daugiau. Tai buvo ilgas laikotarpis. Ačiū Dievui, kad pagaliau buvo padėtas galutinis taškas“, – Delfi teigė pašnekovė.

Apygardos teisme buvę sutuoktiniai dėl šio skundo akis į akį nebuvo nesusidūrę, kadangi procesas buvo nagrinėjamas rašytiniu būdu.

Sausio pabaigoje Vilniaus miesto apygardos teisme buvo imtas nagrinėti A. Šedžiaus prašymas, kuriuo jis tikėjosi panaikinti žemesnės instancijos teismo sprendimą.

Kita pusė Vilniaus miesto apylinkės teismo nutarimu buvo patenkinta. M. Kvietkutė dar praėjusiais metais džiaugėsi, kad išsiskyrus ją ir vėl bus galima vadinti senąja pavarde.

„Nematau priežasčių, kodėl jis turėtų apskųsti šį sprendimą. Nors žinant jį, iš jo galima tikėtis visko. Bent jau nuo šiol mane galite vadinti Kvietkute“, – anksčiau Delfi situaciją apibendrino pašnekovė.

Primename, kad pora skirtingais keliais pasuko po beveik dešimtmečio buvimo kartu. 16-ika metų jaunesnė M. Kvietkutė ir A. Šedžius susituokė 2013-ųjų metų vasario 23-iąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)