Vos prieš kelis mėnesius moteris atsisveikino su laidų vedėjos darbu radijo stotyje „Zip FM“. Simona ten dirbo 14 metų.

„Man net fiziškai skaudėjo. Buvau tokia pavargusi, galvojau, norėčiau visą dieną būti namie, tvarkyti spinteles, siurbti kambarius, valyti dulkes“, – apie savo būseną atsisveikinus su tiesioginiu radijo eteriu pasakojo Simona.

Paklausta apie didžiausią eteryje patirtą gėdą moteris nepasimetė – tokių atvejų išties buvo.

„Eterio žmonės žino, kai užeina tas nevaldomas juokas ir tu nieko negali padaryti. Ta prasme, du suaugę žmonės, na, gal kitiems ir neatrodom suaugę, bet tam tikrais momentais būnam suaugę. Na, bent jau pase. Tu sėdi su kitu kolega, kuris gali būti labai rimtas ir vienas iš kito pradedate taip juoktis. Vaikystėje būdavo, kai vaikai per gimtadienį prisigeria limonado, žinot? Ir nuo to limonado užeina toks nevaldomas energijos antplūdis. Būdami eteryje kasdien turėdavom savo live skambutį. <...> Ir kalbam, ir mes nebegalim nei vienas pabaigti pokalbio. Su Orijumi sėdim užsidengę vienas nuo kito lapu veidus ir tas lapas dreba – aš jau girdžiu, kad man reikia sakyti kažką, bet negaliu to padaryti. Visą laiką turėdavo gelbėti eterį tas, kuris prie pulto sėdi. Vieną savaitę vienas, kitą savaitę kitas. Tai jeigu Orijaus yra savaitė, tai tada jau aš lįendu po stalu, šliaužiu iš studijos, kad tik jis manęs nematytų. Tai va tokios gėdos išjungus mikrofoną. Tokios neoficialios, nes niekas nežino, kada taip būna“, – juokiasi buvusi radijo stoties „Zip FM“ laidų vedėja.

Simona Albavičiūtė su sužadėtiniu

Kalbėdama apie mokyklos laikus Simona prisipažino, jog buvo išties pavyzdinga. Tam įtakos turėjo tėvai.

„Neturėjau šanso būti nepavyzdinga, nes mano tėvai mokytojai. Tėtis buvo matematikos mokytojas. <...> Matematika buvo mano pats mėgstamiausias dalykas. Ji sekėsi geriausiai“, – pasakojo moteris.

Simona atskleidė ir patį nemaloniausią įvykį – kartą troleibuso durys jai privėrė galvą. Tačiau, laimei, viskas baigėsi gerai.

„Mano galvą privėrė autobuso durys ir jis važiavo, – juokiasi moteris. – Aš mačiau visus tuos žmones, jie buvo labai nustebę ir aš nežinau, labiau gėda buvo jiems ar man. Visiems buvo labai neramu. <...> Aš skubėjau į troleibusą. Bėgau, nors niekada nebuvau labai gera bėgikė, mama visada juokdavosi, kad aš labai prastai bėgu. Bėgau pasilenkusi į priekį, lipau į tą troleibusą ir jaučiu, kad jau durys užsidaro. Su rankom bandau vaduotis, bet jis pradeda važiuoti. O aš ristele bėgti. <...> Visgi oriai nuvažiavau į paskaitą. Ne bėgdama, o sėdėdama. Net vietą gavau.“

Ėmus kalbėti apie vaikystę, Simona prisiminė dar vieną smagų įvykį – būdama dešimties metų ji tapo Mis laiptine.

„Vaikystėje esu laimėjusi Mis laiptinė konkursą. Tai buvo kelių namų jungtinis Mis laiptinės konkursas. <...> Gavau prizą – dezodoranto buteliuką, kuriame nebebuvo dezodoranto“, – smagiausiais vaikystės momentais dalijasi Simona.

Žinoma moteris laidoje „Laikykitės ten“ papasakojo ir apie pirmąjį savo automobilį. Pasak Simonos, jis buvo gana senas ir dažnai gesdavo, tad, užuot taisiusi, laidų vedėja palikdavo mašiną atrakintą.

„Vieną kartą man paskambino toks draugas, visiems gerai žinomas. Jis sako – gali atvažiuoti mane paimti? Sakau - ne, nes aš dabar ruošiuosi, bet yra mano mašina palikta Vokiečių gatvėje, tai eik į tą mašiną ir būk. Aš pasakiau tai kaip juoką. Ateinu pasiimti savo mašinos, mamos su dukrom eina iš bažnyčios, iš vaikiškų koncertėlių, nes buvo sekmadienis, Motinos diena. Visi gražiai pasipuošę, gegužės pirmas savaitgalis, saulė šviečia. Prieinu ir matau – mano mašinoj guli du žmonės, šuo, kuris mane pamatęs urzgia, nes saugo savo šeimininkus. Tai va, buvo toks mano mašinos etapas. Mano mašina buvo hostelis“, – su šypsena prisimena Simona.

Visas pokalbis Su Simona Bandita - laidoje „Laikykitės ten“.