„Negalėjau pagalvoti apie geresnį palaikymą per pastarąsias 10 dienų. Myliu jus visus“, – socialiniame tinkle po „Visų žvaigždžių“ savaitgalio brūkštelėjo D. Sabonis.

Be šios žinutės krepšininkas su savo 166 tūkst. sekėjų instagrame pasidalijo ir trumpų atostogų akimirkomis, kuriose – šypsenos, žydras vanduo ir nepamirštamas laikas kartu.

Nuotraukose matyti Domanto tėtis Arvydas, mama Ingrida, broliai Žygimantas ir Tautvydas, sesuo Aušrinė bei krepšininko mylimoji Shashana. Su pastarąja sportininkas pasidalino net pora nuotraukų, kuriose jis mylimąją apipila saldžiais bučiniais.

NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalis D. Saboniui paliko nepaprastai gerą įspūdį. Savo šeimos akivaizdoje lietuvis grūmėsi „Įgūdžių iššūkio“ finale, o žvaigždžių rungtynėse triumfavo kartu su LeBrono Jameso komanda. „Žiauriai patiko, negalėjo būti geriau“, – duodamas interviu „Basketnews.lt“ reziumavo Indianos „Pacers“ puolėjas.

D. Sabonis NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse pelnė 2 taškus ir atkovojo 6 kamuolius, tačiau kartu su „Team LeBron“ triumfavo prieš „Team Giannis“ 157:155. Lietuvis nesureikšmino nedidelio savo indėlio Čikagos „United Center“ arenoje, o mėgavosi emocijomis.

„Paskutinis kėlinys buvo žiaurus, visi norėjo laimėti, abi komandos darė viską, kad laimėtume. Kai liko 3-5 taškai, reikėjo daryti strategijas, nes jei įmesi du, jie gali įmesti tritaškį, tai reikėjo arba prasižengti, kad būtų mūsų kamuolys“, – „Basketnews.lt“ sakė D. Sabonis.

Lietuvis gyrė ir naują „Visų žvaigždžių“ rungtynių formatą, kur komandos žaidė iki 157 taškų ir pripažino, kad taip buvo daug įdomiau, intriga didesnė.

„Žiauriai patiko. Kaip ir matėte, visi fanai norėjo matyti, kad žvaigždės taip žaistų. Manau, kad daug geresnės rungtynės pasidarė. Visi nori laimėti, matote, kokia įtampa. Galiausiai mes visi esame sportininkai, krepšininkai, ir norime laimėti, nesvarbu, kokios rungtynės“, – sakė jis.

Šeštadienį D. Sabonis „Įgūdžių iššūkio“ konkurse buvo per plauką nuo titulo – finale nusileido Bamui Adebayo. Vertindamas savo patirtį savaitgalį jis buvo kupinas gerų emocijų: „Žiauriai patiko, negalėjo būti geriau. Buvo visa šeima, labai patiko „Įgūdžių iššūkio“ rungtis ir šiandien laimėjome. Negalėjo būti geriau“.

O taip į krepšininko sėkmę „Įgūdžių iššūkio“ konkurse reagavo visa Sabonių šeima:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)