Džiugia žinia apie aplankiusius gandrus O. Petrauskas su mylimąja Evelina pasidalino socialiniuose tinkluose.

Feisbuke dainininkas pasidalino pirmąja nuotrauka su vaikeliu. Įraše taip pat nurodoma, kad Klaipėdos gimdymo namuose porai gimė dukrytė.

„Šviežiai iškepti“ tėveliai savo artimiesiems, draugams ir sekėjams atskleidė, kad savo atžalai skyrė lotynų kilmės Estelės vardą, reiškiantį „žvaigždę“.

Džiugi žinia apie pagausėjusią šeimą akimirksniu sulaukė tūkstančio pozityvių internautų reakcijų – visi iki vieno porą sveikino su ypatingu gyvenimo tarpsniu.

„Vienas turėsime mergaitę, kitas – berniuką“, – „KK2 penktadienyje“ yra atviravę „Žemaitukų“ vaikinai ir jie neklydo, kadangi Linui gimė sūnelis Nojus Gintautas.

„Atsimenu tą momentą: Linas sako: turiu tokią naujieną, Rūta nėščia. Po dviejų dienų pats skambinu Linui, net ašaros kaupiasi akyse: Linčai, sakau, turiu naujieną, mano irgi nėščia!” – kiek anksčiau pasakojo Ovidijus.

Tiek Linas, tiek Ovidijus žadėjo dalyvauti gimdymuose.

„Žemaitukai“ šiuo metu – labai populiari grupė, koncertų ir užsakymų netrūksta. Tačiau atėjus tėvystei Linas ir Ovidijus žada truputį pailsėti. Jau dabar suplanavo, kad kitos Kalėdos bus su šeimomis, nedirbs: „Pirmą kartą per aštuonerius karjeros metus susimąstėm, kad neatsipirko tie pinigai. Nusprendėm pirmą kartą per Kalėdas kitais metais būti namie. Pirmas žingsnis. Kiti žingsniai - žiūrėti paprasčiau. Visų pinigų juk neuždirbsi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)