Praėjusią savaitę B. Navickaitė savo socialinio tinklo paskyroje nurodė, kad nuo šiol ji nebėra laisva moteris – jos santykių statusas pasikeitė į „įsipareigojusi“.

Tiesa, kas naujasis palangiškės mylimasis nėra aišku, kadangi nei feisbuke, nei bendraudama su Delfi B. Navickaitė apie tai neatviravo. „Nieko nekomentuosiu“, – tepasakė ji.

Nors apie naują gyvenimo etapą moteris nedetalizuoja, jos 5,5 tūkst. sekėjų šiai naujienai neliko abejingi. Visi iki vieno sveikino Birutę su nauja pradžia ir linkėjo sėkmės.

„Ačiū visiems“, – komentarų skiltyje padėkojo moteris.

Delfi primena, kad anksčiau, po skandalingų santykių su P. Gražuliu, Birutė sunkiai įsivaizdavo naują mylimąjį.

„Neįsivaizduoju, kad kažkas šalia manęs galėtų būti. Atrodo, kad tai net neįmanoma, nes negalėčiau tikėti jokiu žmogumi. Jei koks vyras man imtų kalbėti gražius žodžius, ko gero, manyčiau, kad jis meluoja. Gal dar reikia laiko“, – prieš kurį laiką apie savo jausmus kalbėjo moteris.

Šiuo metu moteris gyvenimą kuria Palangoje, kur dirba smulkiąja verslininke ir augina savo bei P. Gražulio vaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (210)