Pats dainininkas Delfi pasakoja, kad tą akimirką susidėjo daug dalykų, todėl jam prireikė medikų pagalbos.

„Turėjau infekciją, bet susidėjo daug dalykų: ir nuovargis, ir jaudulys. Taip išėjo, kad nuvarginau organizmą, o tada ir ligos pradėjo lipti. Prieš tai dieną jaučiausi jau nusilpęs, bet galvojau pagerės. Likus valandai prieš renginį, vis dar galvojau, kad gal dar pavyks pasirodyti. Bet galiausiai supratau, kad negalėsiu koncertuoti, nes svaigo galva, buvo silpna, šaltis krėtė, buvo negera. Pasiklausiau, ar yra medikų renginyje. Jie kaip tik atvyko ir pasiūlė važiuoti į ligoninę“, – situaciją papasakojo Paulius.

Pašnekovas džiaugiasi Kauno medikų darbu ir prisipažįsta, kad jam labai trūksta miego režimo ir poilsio.

Paulius Bagdanavičius

„Visą naktį lašino vaistus. Labai džiaugiuosi Kauno medikais, kurie puikiai mane prižiūrėjo. Vakar vyko kitas koncertas, kuriame jau dainavau. Medikai nerekomendavo to daryti, bet negalėjau nekoncertuoti. Jaučiau, kad turėjau jėgų tik tam koncertui ir po to vėl atguliau į lovą. Šiandien pabandžiau nuvežti dukrą į darželį ir supratau, kad reikia grįžti į lovą. Trūksta miego režimo. Organizmas pats parodo, kai laikas pailsėti“, – sako žinomas vyras.

Atlikėjas pastebėjo, kad išgąsdino visą būrį artimųjų ir gerbėjų, o situaciją pablogino dar išsikrovęs telefonas.

„Išgąsdinau ne tik šeimą, bet daugelį draugų, kolegų. Mačiau jie rašė, skambino, bet telefono baterija išsikrovė, tad dauguma negalėjo prisiskambinti“, – pasakoja jis.

Dabar Paulius žada radikaliai pakeisti gyvenimo būdą ir pradėti maitinantis sveikai bei daugiau miegoti, nes pats prisipažįsta nualinęs organizmą intensyviu darbo ritmu.

„Geriu daug vandens, pradedu sveikai maitintis. Manau, kad organizmą nualino intensyvus gyvenimo būdas: važiuoji į koncertą, sustoji degalinėje, privalgai greito maisto. Manau, pats laikas keisti gyvenimo ritmą, nes būdavome tokie naktinėtojai, kūryba prasidėdavo naktį, po to dukrą reikia vežti į darželį iš ryto, o organizatoriai skambina tau su reikalais dieną. Taip ir gaunasi, kad viskas susideda“, – Delfi atviravo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)