Prieš pat šv. Valentino dieną jų šeimą aplankė gandrai. Porai gimė mažylė Juna. Kaip sakė G. Linkevičienė, mažylė gimė didelė ir sverdama net 4780 gramų bei būdama 57 centimetrų.

„Kol kas esu labai pavargusi, nes mažylė gimė labai didelė ir teko padirbėti (juokiasi), bet dabar mūsų laukia jau nauji džiaugsmai, o pats gimdymas jau pasimiršo“, – kalbėjo dainininkė.

2017-ųjų rugpjūtį ištekėjusi Giedrė dar prieš kurį laiką pasakojo, kad labiausiai jie su vyru nerimavo dėl ilgos kelionės iš Australijos į Lietuvą, kur ji ir norėjo gimdyti.

„Viskas praėjo gerai ir tiek mano, tiek vaikelio savijauta yra puiki. Vaikelis turėtų gimti vasarį, tad šventės bus pilvotos", – su šypsena apie nėštumą pasakojo atlikėja. Giedrė pastebėjo, jog visas jos nėštumas yra sklandus. Ji nesusidūrė nei su nėščiosioms būdingais simptomais, nei nuotaikų kaita. „Galbūt tik trečią mėnesį kiek kamavausi, nes pykino, o dabar tampa tik sunkiau nešti kamuolėlį (šypsosi). Tačiau bendrai savijauta yra gera", – kalbėjo ji.

Šiuo metu populiarioje merginų grupėje „Queens of Roses" Giedrę pakeitė kita narė. Ji kol kas negalvoja apie grįžimą į sceną ir visą savo laiką skiria šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)