Dukters gimtadienį V. Siegel kartu su sužadėtiniu nusprendė paminėti ypatingoje kompanijoje – kartu su Nicole krikštatėviais penkių žvaigždučių viešbutyje, kuriame mėgavosi poilsiu, SPA bei vandens malonumais ir restorane patiekiamu gardžiu maistu.

Krikšto tėveliai sukaktuvininkei padovanojo vaikišką pianiną, kurį Nicole panoro išmėginti savo gimtadienio vakarą, tad tėveliams teko gerokai pavargti, norint užmigdyti dukrą.

„Ačiū krikšto tėveliams už dovaną, dabar mūsų namuose koncertai nesibaigs“, – juokavo Nicole mama.

V. Siegel šia pakilia proga su sekėjais taip pat dalijosi pora nuotraukų iš gimtadienio.

„Su gimtadieniu, mūsų mylimiausioji dukryte! Negaliu patikėti, kad tau jau 2-eji metukai! Kaip greitai bėga laikas, atrodo, visai neseniai tokia maža kruopytė buvai... Noriu palinkėti tau, kad visada, visada būtum laimingam, mano mažas spinduliuk!“ – šventinę dukters nuotrauką su balionu komentavo ji.

Tiesa, vien jaukiu pasisėdėjimu su artimiausiais Nicole gimtadienis neapsiribos – netrukus mažylės laukia didesnė šventė su vaikais žaidimų erdvėje.

Be to, bėgančius metus V. Siegel nusprendė įamžinti ir profesionalioje fotosesijoje, kurioje influencerė pozavo su savo dukrele.

Delfi primena, kad D. Bunkus ir V. Siegel susižadėjo 2017 m. vasarį, po kiek ilgiau nei pusmetį trukusios romantiškos draugystės. Praėjus metams pora jau sūpavo bendrą kūdikį.

Mažylės Nicole krikštynos įvyko, kai jai buvo pusantrų metukų. Jauki ceremonija įvyko Vilniaus cerkvėje, po jos šventė persikėlė į prabangų viešbutį Trakų rajone. Krikštynose dalyvavo ne tik sužadėtinių šeima, artimieji, bet ir bičiuliai iš užsienio: Viktorijos bičiulė iš Maskvos, pora iš Monako ir škotų verslininkas Duncanas Bannatyne’as su žmona Nigora Whitehorn.

Nicole buvo pakrikštyta cerkvėje pagal stačiatikių tradicijas. Ceremonijos metu mažylei suteiktas šventas krikšto vadas – Nika (Veronikos trumpinys, reiškiantis „tikrąjį Kristaus atvaizdą“ arba „nešanti pergalę“).

Nicole krikštamote tapo viena geriausių ir artimiausių Viktorijos draugių Monika, o krikštatėviu – artimas šeimos draugas Laurynas. „Tai tikrai labai atsakingi ir pareigingi krikšto tėvai, kurie labai padėjo ruoštis šventei, kol mūsų su Danieliumi Lietuvoje dar nebuvo. Mūsų šeima pagausėjo, nes ji pasipildė krikšto mama ir tėčiu“, – džiaugėsi V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)