„Manau, ši tema aktuali ne kas antrai, o kiekvienai merginai! Ne išimtis – ir aš“, – prisipažino V. Siegel.

„Kai buvau paauglė, visada svajojau būti „kaulėta“, „sulysusi“ ir itin liekna, nes buvau tokia putlutė, tačiau atrodžiau sveikai ir ne per daug apkūniai. Atvirkščiau – dauguma sakydavo, kad esu liekna, bet proto ribose! Bet... Man buvo ne gana to lieknumo. Tuo metu man atrodė, kad esu gana apkūni ir norėjau kojų kaip „pagalių“ bei sverti ne daugiau kaip 50, nepaisant to, kad esu 175 cm ūgio... Kaip ten sakoma, svajokite atsargiai, nes svajonės pildosi? Tad šiuo klausimu tikrai išsipildė!


Gimus Nicolei aš pradėjau numetinėti svorį, nors valgiau visada be saiko, kada noriu ir kiek noriu. Tie, kas mane pažįsta, tikrai neduos sumeluoti! Tačiau kilogramai ne augo, o atvirkščiai – krito. Pastaraisiais metais tikrai net ir pati sau jau atrodžiau „nesveikai“ liekna, tačiau nieko su tuo padaryti negalėjau. Svoris neaugo ir tiek. Ir dar aplinkinių replikos: „tu nieko nevalgai“, „tuoj išnyksi“, „pradėk valgyti“... Dabar suprantu, kad ne „valgyme“ buvo problema. O mąstyme, nusiteikime, pergyvenime, ašarose ir strese.

Kai pradėjau į pasaulį ir į visas susiklosčiusias situacijas žiūrėti visai kitom akim, pasikeičiau ne tik aš pati kaip žmogus, bet pavyko pradėti gana ramiai gyventi, kas kartą bandant išvengti stresinių situacijų arba reaguoti į jas visai kitaip negu ankščiau. Dėl to pradėjo po truputį grįžti į normalius skaičius mano svoris. Žinokite, nepatikėsite, bet kai paskutini kartą užlipau ant svarstyklių ir pamačiau skaičių 56 – man riedėjo ašaros iš laimės! Nes jau buvau pratusi, kad svarstyklės daugiau 50 ar 51,5 nerodo...


Atrodo vos keli kilogramai, bet pati sau jaučiuosi patrauklesnė, moteriškesnė ir svarbiausiai – laiminga! Nebesivaikau standartų ir nesvaigstu dėl preso, kurio visą gyvenimą norėjau. Jeigu netingėsiu, jį per porą mėnesių turėsiu, apsilankiusi pagaliau sporto salėje. Žodžiu, reziumė toks, kad reikia gyventi laimingai, nes laimė priduoda grožio, pasitikėjimo savimi, automatiškai gerėja ir jūsų sveikata!

Šiandien šia tema tiek. Apie ją dar tikrai kalbėsiu ir ne kartą, nes manau, kad su tokiomis svorio problemomis kaip aš, susiduria daug merginų!“ – skelbė influencerė.

DELFI pažymi, kad kiekvieno žmogaus kūno svoris yra individualus, todėl nereikėtų aklai sekti populiarių svorio metimo ar priaugimo tendencijų – dėl savo sveikatos gerovės visada rekomenduojama pasikonsultuoti su specialistu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (200)