Vaidotas Gincevičius tvirtino, kad „šiandien įeis į istoriją“, išradęs „elektrinį dvivamzdį šautuvą“, ir jo gamybos procesą rodė savo sekėjams, informuoja dailymail.co.uk.

WhyDotas sukonstravo medinį korpusą ir kitas šautuvo dalis, kurias sutvirtino lipniąja juosta. Užbaigęs pagrindinę konstrukciją, jis įmontavo bateriją.

Vaizdo klipe, kuris buvo paskelbtas su angliškais subtitrais, „YouTube“ žvaigždė net juokavo, kad „viskas bus gerai, nesijaudinkite, nedurna galva“.

Galiausiai jis pareiškė, kad atėjo metas užtaisyti šautuvą, ir į vamzdį įbėrė parako. Iš pradžių paruoštas „elektrinis dvivamzdis šautuvas“ neiššovė, tačiau po kelių bandymų nugriaudėjo kurtinantis sprogimas.

Šautuvas subyrėjo į gabalus, o WhyDotas nuvirto ant žemės. Atsikėlęs jis buvo akivaizdžiai priblokštas savo kūrinio galios ir nueidamas sakė: „ausys pilnos sieros, eik tu na***, kai kalė“.

Vaizdo klipo pabaigoje vyras atsigauna po sukrėtimo ir rekomenduoja naudoti mažiau parako.

2018 m. spalio mėnesį paskelbtas ir vėl dėmesio susilaukęs vaizdo įrašas jau peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų.

Keletas komentatorių pastebėjo, kad jam nusišypsojo laimė ir nebuvo sužeistas sprogimo metu.

Vienas parašė: „Buvo labai juokinga, kai stengeisi nepasimesti rankoje sprogus šautuvui! Džiaugiuosi, kad nepraradai pirštų ar akies. Tau pasisekė!“.

Kitas internautas nustebo: „Kaip jis neprarado rankos? Net medinis korpusas išsilakstė į šipulius.“

DELFI primena, kad vaizdo įraše matomi veiksmai gali būti labai pavojingi žmogaus sveikatai, todėl tokių ar panašių užsiėmimų nerekomenduojama kartoti namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)