Žinią apie aplankiusius gandrus paviešino Vilniaus krepšinio klubas „BC Rytas“. Instagrame buvo įkelta kūdikiui skirto drabužio nuotrauka ir sveikinimas Sauliaus šeimai.

„Ryto“ šeimos gretų papildymas! Sveikiname Saulių Kuzminską ir jo antrąją pusę susilaukus sūnaus“, – po nuotrauka brūkštelėjo kolegos.

Į džiugų sveikinimą komentarų skiltyje sureagavo ir S. Kuzminskas, kuris padėkojo už gražius žodžius.


DELFI primena, kad S. Kuzminskas ir jo mylimoji susituokė saulėtą 2019-ųjų rugsėjo 12-osios popietę Vilniaus miesto santuokų rūmuose. Jauki meilės šventė vainikavo judviejų kelerių metų romantišką draugystę.
Kuklioje, bet šypsenų kupinoje ceremonijoje dalyvavo tik jaunieji ir jų liudininkai. Pastaraisiais tapo Sauliaus brolis, taip pat krepšininkas Mindaugas Kuzminskas ir poros bičiulė.

„Norėjome įprasminti mūsų draugystę, nes kartu su Ingrida esame jau gana ilgą laiką. Mums jau ne 20-imt metų, todėl ir pasirinkome tokią kuklią ceremoniją, kurioje dalyvautume tik mes ir liudininkai. Tai minimali šventė, bet ją norėjosi paminėti“, – Delfi tuomet pasakojo S. Kuzminskas.

S. Kuzminskas ir jo mylimoji Ingrida susižadėjo 2017-aisiais metais per didžiąsias metų šventes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)