Eksperimentuoti itin mėgstanti dainininkė sakė, kad visus jos stiliaus bandymus inicijuoja ne stilistai, o dažniausiai tai daro ji pati. „Aš esu ta, kuri gali stilistui pasakyti, kad su tuo drabužiu neisiu į sceną, nes man tiesiog labai svarbu gerai jaustis.

Pati susigalvoju savo stilių ir dažnai noriu keistis. Ypač keisti šukuosenas. Man kažkodėl patinka su jomis eksperimentuoti", – prasitarė ji.

Nors visi jau seniai priprato prie jos trumpų plaukų su kirpčiais šukuosenos, pati atlikėja sako, kad mielai jų ir atsakytų. „Mano aukšta kakta ir gal ne viskas tinka, bet kirpčiai man patinka. Esu labai atvira visiems pokyčiams.

Žurnalo „Žmonės" apdovanojimuose mano plaukai apskritai buvo „sulaižyti", o kai prieš daugelį metų pasirodžiau su SEL, dar net pasaulio tiek nebuvau mačiusi ir buvau tikra Klaipėdos žuvėdra (juokiasi). Tačiau kai pradėjau gyventi Amerikoje ir Londone, mano viduje atsirado trumpų plaukų noras. Tiesa, kai šią vasarą jau buvo ataugę plaukai, norėjosi moteriškumo ir net širdį suspaudė, kai reikėjo nukirpti juos.

Šukuosenos pokyčiai taip pat asocijuojasi ir su jausmais. Tai labai susiję, nors tikrai galiu sėsti į gero kirpėjo kėdę ir leisti jam daryti, ką tik nori. Ir taip net yra buvę. Niujorke pakliuvau pas gerą kirpėją ir leidau jam daryti bet ką. Jis išsitraukė plaukų skutimo mašinėlę, o aš jaučiau tikrą adrenaliną. Buvo taip įdomu, ką padarys. Tada pusę galvos išskuto ir padarė labai stilingą „bliudelį", – savo išvaizdos eksperimentus prisiminė DELFI pašnekovė.
Skyrybas išgyvenusi dainininkė sakė, kad tuo metu besilankydama Paryžiuje panoro pokyčių, todėl nedvejodama sėdo į vieno geriausių šio miesto stilistų kėdę. Taip ir gimė skiriamuoju ženklu tapusi karė šukuosena. „Kalbant apie „Žmonės“ apdovanojimus, daug kam buvo keista mane matyti ir su suknele, ir tokia šukuosena. Kai kurie net draugai nepažino, bet gal verta prisijaukinti sukneles? Aš esu ta atlikėja, kuri nori susitapatinti su personažais ir visiškai išpildyti įvaizdį“, – su šypsena kalbėjo scenos atstovė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)