„Mokinukių“ laikai

Laidoje Simona papasakojo, kaip atsidūrė grupėje „Mokinukės“.

„Visa istorija buvo tokia, jeigu mano – kaip aš atsiradau „Mokinukėse“. Darydavau koncertus prie savo namų, o kaimynus taip užkniso mano koncertai, nes, žinai, būdavo, kad aš šokdynę ir vieną guminį tos šokdynės galą įkišdavau į durų rankeną, o kitą – į rankas ir niekam neleisdavau pakilti nuo suoliuko, kol nesibaigdavo mano koncertas. Tai tu įsivaizduok, kaip aš visus kaimynus užknisau, kad viena neapsikentusi kaimynė mamai pasakė, kad yra skelbimas – Lapkauskaitė daro atranką į „Olialia“ kolektyvą ir „tu ją nuvesk, nes tam vaikui reikia kažkur išsikrauti“. Nuvedė mane išsikrauti, Laima, aišku, grojo vieną natą, o aš dainavau kitą, nepataikydama, bet kažkaip nuo penkerių metų pradėjau dainuoti „Olialia“ ir visai netikėtai išėjo taip, kad, žinai, kai ateina paauglystė, vaikams jau dainuoti tas vaikiškas daineles ar koncertuoti atsiranda toks „ne fasonas“.

Simona Nainė

Taip išėjo, kad tas kolektyvas tiesiog prasiskirstė, liko 6 mergaitės ir Laima sakė, kad žiūri į mus ir galvoja, kad jūs kaip ir nebe vaikai, bet dar ne suaugusios merginos, paskui sakė, kad reikia sukurti dainą apie mokyklinę meilę, aišku, kad nebūtų per daug apie meilę. Ji sukūrė pirmą dainą „Pažadai“, mes nuvažiavome į Lietuvos televiziją ir reikėjo kažkaip pavadinti mūsų grupę. Prodiuseriai klausė, kaip pavadinti mus, o jai reikėjo labai greitai sugalvoti pavadinimą. Laima tada tiesiog ekspromtu pasakė, kad tegul būna „Mokinukės“.

Nors, kaip sako moteris, teko atsisakyti kai kurių draugų gimtadienių, dabar atrodo, kad tie laikai buvo vieni geriausių. Simona sako, kad yra dėkinga vadovei Laimai Lapkauskaitei už visas pamokas.

„Mes labai daug ko atsisakėme, kad būtume „Mokinukėse“. (…) Tuo metu mane tikrai nervindavo, kad visi linksminasi, gali kažką daryti, o tu negali, nes turi važiuoti koncertuoti. Bet dabar galvoju, kad tai buvo pats geriausias laikas, už kurį esu labai dėkinga. Žinoma, čia reikėtų juokauti, bet esu dėkinga už pamokas, kurias davė Laima, už tai, ką patyriau kartu su merginomis“, – laidoje kalbėjo Simona.

Prisiminusi „Mokinukių“ laikus, S.Nainė tikina, kad grupėje visada buvo gana griežta kontrolė.

„Pas mus kontrolė buvo didelė, bet ta kontrolė ir davė tam tikrą rezultatą, kad su mumis visada buvo paprasta ir lengva dirbti, niekas karvių takais nenuėjo. Visos išauklėtos ir geros“, – tikino ji.

Moteris tikina, kad vakarėliams tuo metu tiesiog nebūdavo laiko.

„Tu grįžti iš to koncerto, o mūsų koncertai dažniausiai būdavo nuo pirmadienio iki šeštadienio, sekmadienis laisvas, arba išpuola koks trečiadienis, tačiau tu žinai, kad kitą dieną tau ir vėl reikės važiuoti“, – pasakojo S.Nainė.

Pažintis su Jonu

Laidoje moteris papasakojo, kaip susipažino su dabartiniu savo vyru Jonu.

„Susipažinau su Jonu dar tada, kai dainavau „Mokinukėse“, atsimenu, kad turėjome koncertuoti Vilniuje per Žilvino Žvagulio jubiliejų. Jonas tuo metu dalyvavo realybės šou „Ideali pora“, ieškojo sau antrosios pusės, buvo tuo metu su kažkokia kita mergina. Kai jį pamačiau, iškart pagalvojau, kad jis labai gražus vyras“, – sako Simona ir tikina, kad tuo metu viskas taip ir baigėsi.

Jonas Nainys ir Simona Nainė

„Kadangi tuo metu buvo labai populiarios pažintys internete, tos paprastos pažintys, nusprendžiau jam parašyti, kai pamačiau jo nuotrauką. Pamenu, kad parašiau visišką nesąmonę, galbūt pagyriau, kad jis labai gražus ar panašiai. Mes pradėjome susirašinėti, vėliau susitikome, o kai gyvenau Marijampolėje jau paskutiniuosius metus, mes pradėjome draugauti ir tai jau buvo meilė“, – pamena S.Nainė.

Pirmas pasimatymas

Pirmas pasimatymas taip pat buvo gana komiškas.

„Buvo rugsėjo pirmoji, mes su merginomis koncertavome Vilniuje ir aš likau Vilniuje pas draugę miegoti, o ji turėjo kažkokį pakvietimą į vieną renginį. Buvo dar tada toks klubas „Helios“. Mes nuėjome, o ten pasirodo, kad buvo svingerių vakaras. (…) Pirmą kartą su Jonu susitikome ant „Helios“ laiptų. Mūsų pasimatymas ir vyko ant tų laiptų gal 15 minučių. Mes net per vestuves esame įsiamžinę ant laiptų, nes po to, kai mes ten susitikome, taip ir nebenutrūko mūsų bendravimas“, – pasakojo Simona.

Simonai Jonas išmušė dantį?

Laidoje S.Nainė taip pat papasakojo apie gana komišką, bet ir nemalonų įvykį, kai Jonas, pats to nenorėdamas, netyčia išmušė jai dantį. Nors viskas baigėsi gerai, Simona tikina, kad to greitai tikrai nepamirš.

„Pamenu, kad išgėriau vyno prie vakarienės, Jonas tada per televizorių žiūrėjo krepšinį. Aš žiūrėjau serialą, Jonas atėjo atsigulti ir užmigo. O aš žiūrėjau vieną seriją po kitos, nes kablys užėjo, pasiėmiau kompiuterį ir norėjau apsiversti ant kitos pusės, kas nėra labai lengva, nes mes miegame su 3 šunimis. Jonas tuo metu sukdamasis iš alkūnės kalė į kompiuterį, kompiuteris – tiesiai atvažiavo į priekinį dantį“, – dabar jau juokdamasi pasakojo ji. Simonai tą vakarą nuskilo pusė danties.

Kaip tikina Simona, toliau viskas buvo kaip kokioje absurdiškoje komedijoje, nes danties puselę vėliau suvalgė šuo.

„Juokingiausia tai, kad šuo suėdė tą dantį, nes ten buvo likę visokių dešryčių“, – sakė ji.

Kaip pasakoja Simona, galiausiai iš visos istorijos tik pasijuokė, nes dar tą pačią dieną nuvažiavo pas gydytoją, kuri sutvarkė situaciją.

Reakcija į „Žmonių“ apdovanojimus

Laidoje Simona papasakojo ir apie neseniai praūžusius „Žmonių“ apdovanojimus, kuriuose ji buvo viena tarp kandidatų tapti mylimiausiu žmogumi. Kaip žinia, apdovanojimas atiteko Alytaus merui.

„Tikrai nenusiminiau. Jeigu rimtai ir nuoširdžiai, man buvo keista, kad mane filmavo ir darė interviu 40 minučių, klausė manęs įvairiausių klausimų apie vertybes, apie gyvenimą, bet reportaže parodė tik tai, kad mano vyras neva nesitvarko namų. Rimtai? Tokia buvo parodyta ištrauka. Tu negali sukontroliuoti tokio dalyko, nes buvo parodyta tik tai, kas jiems patiko. Aš sėdėjau ir galvojau, kad tiesiog nesupratau, buvo nefaina“, – sakė Simona.

„Jeigu būčiau laimėjusi apdovanojimą, tikriausiai ant scenos būčiau sakiusi, kad man gal net gėda jį pasiimti, nes ne aš esu jo verta, o miesto meras vertas to. Todėl širdies man tikrai neskaudėjo, priimu tai, kad žmonės man rašė ir sakė, kad mane palaiko. Aš tikrai esu dėkinga tiems žmonėms, kurie buvo toje kategorijoje“, – atvirauja Simona.

Visą interviu su Simona žiūrėkite „Kitokių pasikalbėjimų“ laidos įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)