Prie apdovanojimų fotosienelės sausio 31-ąją dieną nusidriekė ilgiausia žmonių eilė. Dar iki ceremonijos pradžios svečiai gavo kvietimus, kuriuose buvo nurodyta, kad renginyje reikia paisyti „black tie“ aprangos kodo.

Iš minios tą vakarą išsiskyrė ryškioji Lolita Zero – aktoriaus Gyčio Ivanausko įkūnijamas alter ego. Viešnia renginyje akį traukė ne tik dėl aukštakulnių, suknelės giliu skeltuku ar karūnos, bet ir šio personažo vizitine kortele tapusių ragų.

„Mane puošė Naglis Bierancas, – nusijuokė pašnekovė. – O jį, be abejo, puošė Robertas Kalinkinas. Toks tas mūsų uždaras ratelis. Visi jame esame savi“.

Buvo nesunku pastebėti, kad raudonasis kilimas ir Lolita Zero kuo puikiausiai tinka – viešnia ant jo jautėsi tarsi žuvis vandenyje: šmaikščiai pozavo, visiems susirinkusiems dovanojo šypseną ir nepabijojo fotografams parodyti savo seksualiosios pusės.

„Pojūčiai – puikūs. Raudonuoju kilimu aš žingsniuoju taip pat drąsiai, kaip ir per gyvenimą, – patikino pašnekovė ir pridūrė. – O skeltukas tik padeda“.

Gytis Ivanauskas - Lolita Zero

Pasiteiravus, ar ir gyvenime ji „nenusiima karūnos“, pašnekovė nusijuokė.

„Su laiku solidėju ir rimtėju. Tiesa, aš ir gyvenime vaikštau su kablais. Karūnos ir ragų nenusiimu, nes man jie taip prilipo, kad aš praktiškai be jų – ne aš“, – DELFI kalbėjo šou verslo atstovė.

Be to, viešnia visiems prisibijantiems tokiuose renginiuose ryškiau pasirodyti turi patarimą: „Niekada nebijokite eksperimentuoti. Ir netgi nebijokite nepataikyti, nes ir tai yra labai smagu“.

Nors Lolita Zero tokiu įvaizdžiu galėjo drąsiai papuošti ir renginio sceną, tą vakarą kviestinė viešnia tiesiog mėgavosi reginiu.

„Palaikau visus tuos, kurie laimėjo ir nelaimėjo“, – šyptelėjo ji.

Tą patį vakarą visus norinčius pratęsti vakarėlį Lolita Zero linksmino populiariame Kauno naktiniame klube „Anna Mesha“.

DELFI primena, kad Lolitos Zero personažas gimė 2017-aisiais kino filme „Zero 3“ ir nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, kurioje jai pavyko pasiekti finalą.

Visi M.A.M.A raudonojo kilimo svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)