„Mums jau 10!“ – socialiniuose tinkluose pasidžiaugė I. Stumbrienė.

„Atrodo, dar vakar mokėmės tarti pirmą žodį, pirmą žingsnį žengti, o šiandien prieš mus stovi jau didelis žmogus, su savo nuomone, ambicijom ir svajonėm. Su gimimo diena, mažuti“, – pridūrė verslininkė.

DELFI susisiekus su Inga, pašnekovė atskleidė, kad staigmenos sūnų lydėjo jau nuo ankstyvo ryto.

„Turime šeimoje tradiciją, kad vaikus reikia pažadinti su fejerverkais, konfeti, kuomet yra jų gimtadieniai. Šįryt taip pat to laikėmės. Sūnus atsibudo spalvotų popierėlių lietuje ir gavo dovaną. O vakare keliausime į zoologijos parko-picerijos atidarymą, ten su visa šeima paminėsime sūnaus gimtadienį, o jau po savaitės šią progą švęsime ir su draugais“, – pasakojo ji.

Organizuoti teminius gimtadienio vakarėlius – Ingos vizitinė kortelė. Žinoma moteris jau metų metus stengiasi savo vaikams sukurti kaip įmanoma spalvingesnę šventę.

Ingos Stumbrienės dukters gimtadienis / Foto Alibi nuotr.

„Nėra taip, kad kiekvienais metais mes užkeliame kartelę ir ją norime peršokti. Paprasčiausiai norisi vaikams skirti dėmesio. Tokios šventės jiems yra smagu, jie jau patys su malonumu laukia, kada galės dalinti kvietimus savo draugams. Neretai vaikai patys pasako, kur ir kaip norėtų atšvęsti. Jie labai prisideda prie organizavimo. Tai nėra tik šventė, vaikai labai to laukia ir visa širdimi jaučia, kad tai yra jų diena“, – džiaugiasi dviejų vaikų mama.

Ne vieną šventę iki smulkmenų suorganizavusi Inga savo patarimais dalijasi ir su kitomis mamomis. Tiesa, paklausus, gal vieną dieną toks pomėgis virs darbu, pašnekovė šyptelėjo.

„Aš geranoriškai padedu tiems, kurie į mane kreipiasi. Atsiduoti šiai veiklai pavyksta dėl to, kad labai stipriai atsiduodu savo šeimai ir tam reikia daug laiko. Jeigu nori padaryti puikią šventę, reikia šeimą pažinti, žinoti, kuo ji gyvena, kuo vaikai domisi. Gal ateityje tai ir galėtų virsti darbu, kodėl gi ne – niekada nesakyk niekada“, – nusijuokė pašnekovė.

10-ojo gimtadienio proga Gabrielius iš tėvų gavo ypatingą dovaną – kelionės bilietą.

„Jis labai norėjo kelionės į „Legolendą“, iš ryto ir gavo bilietą į šią kelionę. Tai mūsų tėvelių dovana jam. Visi tie materialūs dalykai ateina ir išeina, vieną dieną jie reikalingi, kitą dieną – ne. Mes jau esame išbandę, kad kelionės, nauji įspūdžiai, potyriai yra geriausia dovana. Kai vaikų paklausėme, ko jie norėtų, jie labai nedrąsiai atsakė, kad norėtų kelionės. Žinoma, kad tokia išvyka kainuoja daugiau ir užima daugiau laiko, bet mes sutarėme su vaikais, kad tokiu būdu mums pavyks pabūti visiems kartu. Mano nuomone, laikas kartu su artimaisiais – geriausia dovana“, – tikino ji.

Berniuko mama džiaugiasi, kad Gabrielius labai domisi futbolu, jam puikiai sekasi jį žaisti ir jau yra pelnęs apdovanojimų. Tačiau spausti jį pasirinkti sportininko kelią Inga neketina – svarbiausia, kad sūnus būtų laimingas.

„Patinka jam futbolas, jis jame save realizuoja. Matysime, kaip bus. Aš tikrai neskubu taip anksti dėlioti savo vaikų gyvenimo. Lygiai taip pat yra ir su Estelos kulinariniais viražais. Džiaugiuosi, kad patinka ir sekasi, o vėliau žiūrėsime, kaip jiems seksis ateity. Jeigu jis šioje srityje bus laimingas – puiku. Svarbiausia tikrai ne tos pergalės, o kad vaikas darytų tai, kas jam labiausiai patinka. Tai svarbiausias tikslas gyvenime“, – DELFI pasakojo I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (391)