„Padėkite rasti, kieno tai darbas ir kaip bausti už tokią rašliavą? Ką reiškia ši nesąmonė?“ – savo sekėjų socialiniuose tinkluose teiravosi O. Pikul bei pasidalino nuotrauka, kurioje – grafičiu „papuošta“ namo siena.

Šiuo metu žinoma vizažistė dėl darbų vieši Dubline, todėl žinią apie apgadintą turtą ji sužinojo iš kolegų bei namo gyventojų.

Apgadinta siena

„Iš darbuotojų atsiųstų nuotraukų pamačiau, kad yra išpiešta siena, be to, turime namo, kuriame yra grožio salonas, bendrą susirašinėjimą, kur taip pat pamačiau, kad žmonės dalinasi šia informacija. Nesmagu. Tokius paišytojus, mano nuomone, reikia bausti ir gana griežtai, nes miestui tokie piešiniai grožio tikrai neprideda. Man asmeniškai tai yra vandalizmas, prastas saviraiškos būdas. Jau geriau savo laiką šie žmonės skirtų naudingiems dalykams“, – DELFI teigė pašnekovė.

Pasiteiravus, kokių veiksmų ji ar namo gyventojai ėmėsi, norint surasti turtą apgadinusius veikėjus, Oksana patikino, kad jau kreipėsi į teisėsaugą.

„Tenka su tuo kovoti. Visa reikiama medžiaga yra perduota policijos pareigūnams, kurie ieškos šių „menininkų“.

Tikiu, kad rykštė tuos vandalus tikrai pasieks. Gal kitąsyk žmonės pagalvos, kas ir kur yra piešiama. Namo gyventojai yra susidomėję dėl šios situacijos, visi nori surasti tai padariusius žmones ir juos pamokyti, kad ateityje tokių dalykų nebebūtų. Asmeniškai aš mielai tokiems vandalams duočiau kempinę į rankas ir liepčiau valyti tą sieną. Kaip smagiai piešė – taip smagiai galėtų ją ir nuvalyti. Ir dar paprašyčiau už tokį poelgį nušveisti plyteles aplink namą. Tikiu, kad tokia bauda būtų gal net veiksmingesnė, nei piniginė“, – svarstė vizažistė.

Grožio salono savininkė taip pat pridūrė, kad tokiose ar panašiose situacijose labai svarbu nenuleisti rankų.

„Tikiuosi, kad šie žmonės bus surasti ir atitinkamai nubausti. Viliuosi, jog jie kitą kartą gerais apsvarstys, ar tikrai verta savo energiją eikvoti tokiems darbams. Tikrai manau, kad įmanoma su tuo kovoti, tik reikia į tai reaguoti, nebijoti sudrausminti ir nebūti abejingiems“, – DELFI tikino Oksana.

Daugiau nei šimto kvadratinių metrų vizažistės salonas yra įsikūręs netoli sostinės širdies.

O. Pikul grožio namų interjeras:

O. Pikul namų atidarymas su svečiais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)