„32diena. M.A.M.A. Pagarba. Švęsti gyvenimą. Kas man buvo nutikę, kad anksčiau nemokėjau pasidžiaugti akimirka?

Per vakar dienos M.A.M.A renginį pašėlau kaip reikalas. Ir būtent toj baisiausioj visiems vietoj, kur reikia būt fit ir super „pas grožio direktorių ant raudono kilimėlio“... Prisivažinėjau su riedlente, kurią padovanojau savo scenoje skraidančiam ir dainuojančiam vaikui, pasibučiavau su Ieva, pasveikinau Vidą, pakalbėjom su Indre. Aha, ta Indre


Ir nė užuominos kartėlio ar jaudulio, galvojimo, kaip pasisukti, kuriais ketvirčiais žiūrėti į fotografų objektyvus, ką pasakyti. Kažkaip viskas natūraliai ir paprastai, kaip jau pamėgau sakyti – su vėjeliu. Su riedlente, tiesa, istorija tęsiasi nuo vaikystės, kuomet savo gatvėje buvau pirmoji išmokusi ja važinėti, o paskui konsultavusi kaimynų vyrukus.

Pagalvojau, kad ji bus puiki detalė sau pačiai priminti, kas esu, kas man svarbu, kaip įtariai mano kūnas jaučiasi su kablais ir kaip jų ne visada reikia. Pradėjau pastebėti ir kūrybiškai spręsti bei sau pritaikyti nejaukias situacijas. Paslaptis? Atvirumas ir nuoširdumas bei žaidimas. Tavęs, Bro ir Se, niekad neaplanko jausmas, kad mes žaidžiam gyvenimą arba jis žaidžia mumis? Jei taip, tai ir taisykles pasikeisdami galim koreguoti. Ne laukti „savo valandos“, o ją pasidaryti, ne abejoti, o nuspręsti, kad ir klaidingai, bet užtikrintai.

Esu dėkinga organizatoriams už kokybišką šou. Labai patiko šokiai scenoje ir smagios kooperacijos. Džiaugiuosi su laimėjusiais ir tapšnoju per petį nominuotiesiems. Išgirdau daug gražių balsų, gavau daug jautrių žinučių per dainas ir jaučiau kylantį džiaugsmą, kad naują albumą kuriu savo šaly, kur vienas kitą pažįstam, palaikom ir kartu dirbam. Muzikos Bro ir Se, kurkim toliau, spaudžiu dešinę! Tik nuo mūsų priklauso Lietuvos muzikos kryptys ir kokybė, transliuojama žinia ir originalumas. Visada ieškokim savo unikalaus veido ir garso bei įkvėpkim savo pavyzdžiu tai daryti kitus. Ačiū už vakar ir ačiū, kad esam“, – rašė atlikėja.

Primename, kad dar visai neseniai buvęs J. Šeduikytės vyras Vidas Bareikis paskelbė, kad jo širdis ir vėl užimta. Prieš tokį jo pareiškimą "Facebook" socialiniame tinkle jis buvo išvykęs atostogų su socialinių tinklų žvaigžde Indre Stonkuviene. Taip pat ir vakar vykusiuose apdovanojimuose stovėdamas ant scenos jis pareiškė, kad sutiko kitą moterį. Į šį jo pareiškimą sureagavo ir I. Stonkuvienė. Vėliau jiedu mielai kartu leido laiką dūzgėse.

I. Stonkuvienė apie savo skyrybas su žinomu aktoriumi Mantu Stonkumi paskelbė dar birželį, o V. Bareikis apie tai, kad išsiskyrė su atlikėja Jurga Šeduikyte, pripažino gruodžio 13 d. Žinomas dainininkas ir aktorius publikavo viešą laišką, kuriame prakalbo apie tai, kad bandymai išsaugoti santuoką buvo nesėkmingi bei iš pagarbos vienas kitam jiedu su J. Šeduikyte nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (237)