Į Kauną suplūdo ir iki ryto metų įvykį švęs garsenybės iš visos Lietuvos – ne vienas viešbutis jau pranešė nebeturintis laisvų kambarių. Iškilmingos ceremonijos nepraleido ir „SEL“ lyderis su savo mylimąja.

Tiesa, skubėti prie raudonojo kilimo ir jį puošiančios fotosienelės dainininkas nepanoro – jis sparčiu žingsniu nukulniavo į salę. Nepaisant to, DELFI fotografams E. Dragūną visgi pavyko pričiupti ir ne vieną.

Vienas populiariausių šalies dainininkų renginį stebi iš pirmųjų eilių. Kartu prie VIP garsenybėms skirto staliuko su E. Dragūnu taip pat sėdi modelis Kotryna Kozlovaitė.

Įpusėjus renginiui pora užlipo ant scenos ir visiems susirinkusiems atskleidė, kad nuo šiol jiedu yra susižadėję.

„Žinot, kodėl Kotryna žiūri į dangų, kai žaibuoja? Nes ji mano, kad Dievas ją fotografuoja“, – juokėsi E. Dragūnas šalia stovint jo mylimajai.

Egidijus taip pat paskelbė, kad ruošiasi vestuvėms. Po išsiskyrimo jiedu jau buvo pranešę apie savo sužadėtuves. Kotryna pasididžiuodama pademonstravo ir sužadėtuvių žiedą.

Daugiau nei 3 val. trukmės tiesioginę transliaciją iš Kauno „Žalgirio“ arenos veda Mindaugas Stasiulis ir Justinas Jankevičius.

Savo grožį ir fantaziją M.A.M.A svečiai bei dalyviai iki renginio parodė ant raudonojo apdovanojimų kilimo.

Pamatykite apdovanojimų užkulisius:


Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (190)