„Na, va, aš vėl pas Evaldą, o tai reiškia tik tai, kad arba aš išeisiu juodais plaukais, arba raudonais, arba mėlynais. Viskas priklauso nuo Evaldo. Gabriele, pasiruošk, tavo premjeroje ketinu nustebinti pagrindinę aktorę“, – iš stilisto kėdės prieš pat premjerą su savo sekėjais kalbėjo U. Siparė.

Eterio veidas socialiniuose tinkluose ėmė dalintis savo išvaizdos pokyčių akimirkomis ir atskleidė, kad nuo šiol ją matysime su kirpčiukais. Ugnė ir anksčiau yra stipriai trumpinusi plaukus, tačiau toks įvaizdis jai naujas.

Marius Siparis, Ugnė Siparė

„Kirpčiai: už ar prieš?“ – savo gerbėjų instagrame klausė Ugnė ir surengė balsavimą.

Į lietuviško filmo premjerą Ugnę atlydėjo jos vyras, televizijos prodiuseris Marius Siparis.

„Na, su tais kirpčiais, dievaži, jaučiuosi kaip naujas žmogus“, – kitą dieną po premjeros prisipažino U. Siparė.

Išskirtinėje premjeroje fotografams taip pat pozavo G. Martirosian, F. Gabriel Dos Santos Xavier, Livija ir Marijus Gradauskai, Mindaugas Capas, Vitalija Mockevičiūtė, Inga Norkutė, Rafailas Karpis su žmona ir kt.

DELFI primena, kad šis filmas pasakoja apie paprastą lietuvišką šeimą, besiruošiančią mylimos dukters vestuvėms. Konservatyvius būsimosios nuotakos tėvus ištinka tikras šokas, sužinojus, jog dukters išrinktasis yra kilęs iš egzotiško krašto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)