Pasirodžius pirmosioms žvaigždėms kiti dar tik laukė savo eilės bei vyko paskutiniai pasiruošimo grandioziniam renginiui darbai. Prieš žengdami raudonuoju kilimu žinomi žmonės taisėsi smokingus ir prabangias sukneles, o sustoję į eilę nerimastingai laukė savo eilės, kada galės pozuoti gausiai čia susirinkusiems fotografams.

Ant raudonojo kilimo ir į visai šalia esančią VIP zoną galėjo patekti tik vardinius kvietimus turinčios žvaigždės bei jas lydintys asmenys. Po interviu ir pozavimo prie fotosienelės muzikos, šou ir kultūros pasaulio įžymybės suko link jau paruoštų staliukų, kur galėjo pabendrauti ir pasiruošti renginiui.

Raudonuoju kilimu žengė Vidas Bareikis, Neringa Šiaudikytė, Karolina Meschino, Indrė Stonkuvienė, Vidas Bareikis, Gediminas Melnikas (Mad Money), Jurijus Veklenko, grupė „Saulės kliošas„, neseniai susižadėję Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus bei kt.

M.A.M.A apdovanojimai yra rengiami devintąjį kartą. Tai yra didžiausias muzikinis renginys šalyje, kurio metu yra pagerbiami ir apdovanojami muzikos pasaulio žmonės ir ryškiausi pastarųjų metų muzikiniai įvykiai. Tiesa, dar anksčiau (2000 - 2009 m.) šalyje buvo rengiami Auksinių ir platininių albumų ir singlų apdovanojimai, kurie ir tapo šiandienio renginio pradžia.

Daugiausiai kategorijų nominuotais atlikėjais šiais metais tapo Jazzu, kuri pretenduoja net į 6 M.A.M.A. statulėles, o dainininkas V. Bareikis nominuotas 5-iose kategorijose.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad šalies geriausių atlikėjų ir grupių pagerbimo vakarą susijungs metų atlikėjo ir atlikėjos nominacijos bei atsiras nauja – „urban" kategorija. Šiemet taip pat bus įvertinta ir tradicinė popmuzika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (439)