Ir nors ant raudonojo M.A.M.A. kilimo jie nepozavo kartu bei prieš pat renginį nedemonstravo šiltų jausmų, pačiame renginyje mielai leido kartu laiką, o užlipęs ant scenos atsiimti apdovanojimo V. Bareikis taip pat nepamiršo ne tik padėkoti, bet ir prakalbo apie šiltus jausmus.

Dainininkas dėkojo savo velionei mamai ir geriausiai savo sūnaus mamai – Jurgai Šeduikytei. „O dabar sutikau ir dar vieną afigieną mamą. Žiūrėsim, kas bus", – prasitarė dainininkas, užsimindamas apie naujus savo santykius, kaip manoma, su socialinių tinklų žvaigžde I. Stonkuviene.

I. Stonkuvienė į tai taip pat sureagavo atsistojusi ir šypsodamasi, kai visų akys buvo nukreiptos būtent į ją.

Jau ir anksčiau publikuotos V. Bareikio nuotraukos instagrame sufleruoja, kad naujoji atlikėjo simpatija gali būti būtent I. Stonkuvienė. Vienoje nuotraukoje dainininkas pozavo apsikabinęs TV laidų vedėją ir ją bučiavo į skruostą.

Vidas Bareikis ir Indrė Stonkuvienė

Primename, kad dar visai neseniai buvęs Jurgos Šeduikytės vyras Vidas Bareikis paskelbė, kad jo širdis ir vėl užimta. Prieš tokį jo pareiškimą „Facebook" socialiniame tinkle jis buvo išvykęs atostogų su socialinių tinklų žvaigžde Indre Stonkuviene. Taip pat ir vakar vykusiuose apdovanojimuose stovėdamas ant scenos jis pareiškė, kad sutiko kitą moterį. Į šį jo pareiškimą sureagavo ir I. Stonkuvienė. Vėliau jiedu mielai kartu leido laiką dūzgėse.

I. Stonkuvienė apie savo skyrybas su žinomu aktoriumi Mantu Stonkumi paskelbė dar birželį, o V. Bareikis apie tai, kad išsiskyrė su atlikėja Jurga Šeduikyte, pripažino gruodžio 13 d. Žinomas dainininkas ir aktorius publikavo viešą laišką, kuriame prakalbo apie tai, kad bandymai išsaugoti santuoką buvo nesėkmingi bei iš pagarbos vienas kitam jiedu su J. Šeduikyte nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Renginio akimirkos:

Dūzgių kadrai:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)