Filipinuose su ilgamečiu širdies draugu atostogaujanti D. Belickaitė sulaukė didžiulio siurprizo, kuriam ji ištarė nuoširdų „Taip!“.

„Nors iš tikrųjų pasakiau: „Tai aišku!“. Visiškai nesitikėjau, dar dabar kosmose vaikštau ir nelabai suprantu, kas įvyko. Žinau tik tiek, kad jį labai myliu ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu būti Edvino žmona“, – šiltai savo svarbius gyvenimo pokyčius instagrame komentavo Dalia.


Porą vienija ne tik meilė vienas kitam, bet ir krepšiniui. Dalia ir Edvinas susipažino dar paauglystėje būtent šio sporto dėka. Vėliau jų draugiškas ryšys peraugo į meilę.

Deja, kiek vėliau krepšininkė patyrė kojos traumą, po kurios ji sustabdė savo profesionalios krepšininkės karjerą. Nepaisant to, toli nuo sporto ji neatitrūko – šiuo metu D. Belickaitė veda laidas „Žalgirio TV“ kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)