Tačiau su šiuo įrašu nieko bendro neturi ne tik Karolina ir Remis, bet ir skaitomiausias naujienų portalas.

Paspaudus ant nuotraukų, kuriose matyti atostogų metu apsikabinusi garsi pora ir prabangus automobilis su netikru vardiniu numeriu „REMI5“, patenkama į internetinį puslapį, bandantį išvilioti pinigus iš žmonių įsigyjant bitkoinų.

„Mescino grįžo pas Remį! Ir ne be reikalo..“, – su klaidomis rašoma ant nuotraukų.

Sukčiai naudojasi Karolinos Meschino, Remigijaus Daškevičiaus ir DELFI vardais

Teigiama, jog straipsnį rašė Saulius Jakuckas, tačiau toks asmuo portale nedirba ir, greičiausiai, ši pavardė taip pat išgalvota.

Tas pats „asmuo“ buvo minimas ir prie anksčiau pasirodžiusių melagingų žinučių. Nuo internetinių sukčių jau nukentėjo tokie žinomi žmonės, kaip Gintarė Gurevičiūtė, Egidijus Dragūnas-SEL, Ramūnas Karbauskis, Ilja Laursas, Rūta Mikelkevičiūtė ir kiti.

„Taip pat, kaip ir šiuo atveju, vos gavus pranešimų apie tokias apgaulingas žinutes, nedelsiant imamės visų įmanomų priemonių bei veiksmų. Raginame žmones būti budriais ir pranešti apie pastebėtus apgaulingus įrašus socialiniuose tinkluose mūsų redakcijai arba socialinių tinklų darbuotojams“, – sako DELFI vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)