„Pirmieji nusipirkti marškinėliai paauglystėje... Vienintelis, kurį galima lyginti su Jordanu... Dievukas... Kobe... Nesuvokiu... Ilsėkis ramybėje. Mamba out“, – feisbuke apie žvaigždės netektį dalijosi dainininkas Tadas Juodsnukis.

Susijaudinimo neslėpė ir prodiuseris Mantas Bertulis. „Prašau, pasakykite, kad juokaujate“, – naujausiomis žiniomis negalėjo patikėti jis.

„Mano mintys ir užuojauta žuvusiųjų artimiesiems. Be galo liūdna... Mano vaikystės didvyris Kobe Bryantas ir jo mylima dukrytė Gianna. Kaip vyras ir tėtis aš negaliu nustoti apie tai galvoti. Bandau suprasti ir paaiškinti. Myliu ir apkabinu visą savo šeimą. Visada su jumis“, – socialiniuose tinkluose rašė dainininkas Donatas Montvydas.

Dievuliau, ne tą pasirinkai į savo komandą...“ – žinia apie skaudžią pasaulio netektį dalijosi aktorius Mantas Stonkus.

Abejingas tragedijai neliko ir komikas Paulius Ambrazevičius. „Paauglystėje du mėgstamiausi krepšininkai buvo panašaus stiliaus aštunti numeriai – Ramūnas Šiškauskas ir Kobe Bryantas. Jokių kitų krepšininkų iki šiol taip nepamėgau, kaip mėgau šituos du. Ilsėkis ramybėje, Kobe Bryantai, didžiulė tragedija visam sporto pasauliui“, – teigė jis.

„Vaje!!! Ši be galo skaudi nelaimė tik dar sykį patvirtina, kad turime džiaugtis kiekviena mums dovanota gyvenimo akimirka!“ – savo socialiniuose tinkluose skelbė dizainerė Audronė Bunikienė.

Tragedijai abejingas neliko ir dainininkas Žygimantas Gečas. „Kai visą gyvenimą atiduodi dėl karjeros, dėl krepšinio, pasieki pačią viršūnę – tampi legenda, baigi karjerą, nori visą laiką atiduoti mylimai šeimai ir... viskas baigiasi. Visą gyvenimą aš myliu krepšinį ir šitą vyruką seku nuo tada, kai atradau internetą, todėl labai labai liūdna“, – teigė jis ir ledenginiam krepšininkui palinkėjo ilsėtis ramybėje.

Legendinis krepšininkas didžiulę įtaką paauglystėje padarė ir sparčiai populiarėjančiai atlikėjui Dominykui Ježeriui-OG Version. „Daugiausiai įkvėpęs žmogus augant. Turėjau pilną aprangą su 8 numeriu, kai pradėjau lankyti krepšinį, buvau pražiūrėjęs absoliučiai visus įmanomus vaizdo įrašus „Youtube“, treniruotėse kopijavau visus judesius. „Counter Strike“ pirmas nickas buvo „aiR Ko8e*“. Buvo etapų, kai pradėjau nekęsti jo žaidimo stiliaus, bet po ilgo laiko supratau, kas yra mamba mentality. Max max influenceris savo psichologija, taikydavau ją savose sferose. Idealas visiškas. Žmogus, įmetęs 81 tašką per rungtynes šiuolaikinėj krepšinio sistemoj, paskutiniu minučių herojus, clutch masteris, įrodęs, kad įmanoma laimėti bet ką, jei įdedi visą savo sunkų darbą ir prakaitą į dalyką, kurį myli, į dalyką, dėl kurio esi apsėstas“, – instagrame skelbė prodiuseris.

„Ilsėkis ramybėje. Pats žiauriausias žaidėjas žemėj, top 1 visą kelią“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)