Iškilmingam „Žmonės 2020“ apdovanojimų vakarui L. Imbrasienė pasirinko fatališkos moters įvaizdį.

„Jau antrus metus iš eilės esu dėkinga dizaineriui Liutaurui Salasevičiui, kuris man ištiesia savo profesionalo ranką, kai aš atskrendu pas jį į studiją, kaip visada netikėtai. Galima sakyti, beveik prieš pat renginį. Bet ar nustebinsi visko mačiusį dizainerį“, – pranešime spaudai juokiasi TV laidos „Mano pinigai“ vedėja.

Su savo ilgamete plaukų stiliste Rūta Morozoviene renginio dieną moteris tarėsi, kokia šukuosena jai labiausiai tiktų.

„Patariau Laurai nepabijoti gerokai patrumpinti plaukus. Manau, kad prie šios itin efektingos L. Salasevičiaus suknelės, tokia moderni šukuosena bene geriausiai tinka“, – įsitikinusi „Cut Code“ grožio salono įkūrėja, išdrįsusi nurėžti bemaž 20 centimetrų L. Imbrasienės plaukų.

Kaip į naujajį Lauros įvaizdį sureagavo artimieji, pažįstami ir kolegos?

„Kam patiko, tas ir pagyrė, o kam ne – tas ir „nepamatė”. Juk keitiesi ne dėl kitų, o dėl vidinio jausmo, kad tau pačiam to norisi“, – mano veikli moteris, vadovaujanti savo įkurtam privačiam vaikų darželiui „Išdykęs vėjas“.

Pasak L. Imbrasienės, jai ne itin patinka įmantrios šukuosenos, ji mėgstanti paprastus dalykus, tad nė neketino svarstyti, ar nebus gaila taip nemažai patrumpinti plaukus.

„Be to, kokiu tempu gyvename mes visi šiandien: visko reikia dar ir greitai... Tad toks plaukų ilgis tikrai suteiks man daugiau patogumo kasdien“, – neabejoja TV laidų ir renginių vedėja.

Ne viena dailiosios lyties atstovė galėtų Laurai pavydėti vešlių, tvirtų, sveikai blizgančių plaukų. Pasak, L. Imbrasienės, jos gražių plaukų paslaptis – tiesiog užkoduota genuose, tačiau be tinkamos jų priežiūros moteris negalėtų džiaugtis trokštama išvaizda.

„Žinoma, laikui bėgant negali pasikliauti vien gamtos dovanomis: puikiais genais. Juolab, jei plaukai nuolat patiria neigiamą aplinkos poveikį. Tad reikia išmokti tinkamai juos prižiūrėti ir puoselėti. Kaip įmanydama stengiuosi, kad plaukai išdžiūtų natūraliai, nenaudojant feno. Kai dabar jie trumpesni, jie išdžius dar greičiau“, – šypsosi žinoma moteris.

Pašnekovė pasakojo, kad jos linkusius garbanotis ir kiek sausokus plaukus dažnai tenka stipriai tiesinti, besiruošiant įvairiems renginiams, projektams, fotosesijoms.

Moteris neslepia, kad patogiausia ir saugiausia, pasak jos pačios, vieną iš brangesnių savo turtų patikėti profesionalui.

„Juk kiekvienas turi dirbti savo darbą ir sukauptas žinias panaudoti tikslingai. Štai kodėl jau daug metų pasitikiu savo plaukų meistre R. Morozovienė ir atsižvelgiu į jos naudingus patarimus bei siūlomas priemones naudoti namuose“, – sakė L. Imbrasienė, pažįstama su meistre Rūta dar nuo mokyklos laikų.

Tačiau daugiau bendrauti moterys pradėjo, kai Laura ėmė filmuotis televizijos projektuose, kuriuose R. Morozovienė yra kūrusi šukuosenas ne vienai garsenybei.

L. Imbrasienės pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)