Per vakarą – net keli asmeniški ir kandūs pokštai

Jau pirmomis renginio minutėmis ceremonijos vedėjai – Jurgita Jurkutė, Edmundas Jakilaitis ir Giedrius Savickas – pasirūpino, kad Nacionalinio operos ir baleto teatro salėje I. Stonkuvienei sėdėti būtų nepatogiau. Vienas iš vedančiųjų ėmė pokštauti apie skirtingose vietose sėdinčius Indrę, jos buvusį vyrą Mantą Stonkų ir su ja poruojamą Vidą Bareikį.

„Šį kartą sėdite skirtingose pusėse, bet jus skiria tik pusvalandukas“, – į buvusius sutuoktinius kreipėsi šou vedėjai. Tik akyliausi suprato, kad ši eteryje pasakyta žinutė slepia ne tik Stonkų pavardę, o ir V. Bareikio, nes vienas iš atlikėjo hitų pavadintas būtent „Pusvalandukas“.

Pirmąją asmenišką repliką I. Stonkuvienė priėmė santūriai, su mandagia šypsena, tačiau į jos pusę buvo nusitaikyta dar kelis kartus.

Mylimiausio žmogaus kategorijos nominantai buvo ne tik I. Stonkuvienė, bet ir Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, atlikėja ir prekės ženklo įkūrėja Simona Nainė bei šokėjas ir visuomenės nuomonės formuotojas Naglis Bierancas.

Mylimiausias žmogus: Alytaus meras Nerijus Cesiulis

Šią nominaciją ir jos laimėtoją skelbė aktorius M. Stonkus ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius. Pastarasis dar prieš pristatant nominantus tarė: „Matau, kad šį vakarą broliai Lavrinovičiai taip pat čia yra, – jie praėjusiais metais įteikė vieną nominaciją. Atėjo pasipuošę, su skirtingais marškinėliais, kad būtų galima juos išskirti iš minios. O Mantas Stonkus praėjusiais metais padarė daug daugiau, kad išsiskirtų. Bet nieko.“

Į tokį juokelį greta stovėjęs M. Stonkus sureagavo dirbtiniu juoku, o salėje sėdėjusi I. Stonkuvienė garsiai sušuko: „Geras, Rolai. Opa! Važiuojam!“

„O, Indrei patiko. Atrodai laimingesnė“, – toliau nuo scenos Indrę provokavo R. Mackevičius.

Netrukus po to M. Stonkus eteryje taip pat nepraleido progos pasisakyti apie savo buvusią žmoną Indrę.

„Man teko garbė pristatyti Stonkuvienę. Labai ačiū prodiuseriams už tai. Čia tas pats, kas pristatyti „Coca Colą“ ir „Mentos“, – atskirai skanūs, bet į vieną vietą nedėkite. Nesvarbu, ar tu laimėsi, ar nelaimėsi, bet, svarbiausia, mylimiausi žmonės būna tie, kurie net neplanavo būti tokie. Tie, kurie nori būti pačiais mylimiausiais, – jie yra narcizai, o tu būk mylima“, – pareiškė jis.

Po buvusio vyro žodžių Indrė ir toliau kukliai šypsojosi. Tačiau pristatant mylimiausią žmogų R. Mackevičius, tikėtina, specialiai ėmė niūniuoti V. Bareikio dainą „Nervai“. O M. Stonkus pakartojo kažkada Vido pasakytą frazę apie „Radistus“: „Tokius kaip tu reikėtų su šaknimis iš Lietuvos traukti.“

Galiausiai metų mylimiausiu žmogumi buvo paskelbtas Alytaus miesto meras. Vakaro vedėjas G. Savickas pakomentavo, kad kiti nominuoti žmonės turi daugiau sekėjų nei N. Cesiulis, kurio socialiniame tinkle tėra 4 tūkst. sekėjų.

„Kas nematėte gyvai influencerių – galite pasižiūrėti“, – juokavo vedėjas.

„Gal tie sekėjai nieko nereiškia? Norėčiau paklausti loterijos vedėjos, kur buvo jos sekėjai, kai...“ – nebespėjo savo minties pratęsti G. Savickas, nes iš jo rankų mikrofoną pačiupo Indrė. Moteris nesusivaldė ir rėžė emocionalią kalbą.

Indrė Stonkuvienė

„Ačiū. Aš nesitikėjau laimėti, bet buvau pasirašiusi kalbą. Visų influencerių vardu, mere, sveikiname. Vau. Keturi tūkstančiai sekėjų, 253 tūkstančiai (I. Stonkuvienė instagrame turi 253 tūkstančius sekėjų)... Tikrai politika. Mes vis tiek tikime jumis. Tikrai jokios aferos čia nėra, Giedriau, ar ne?

Labai norėčiau padėkoti savo moterims ir vyrams bei „Žmonėms“ už puikų vakarą. Ir, manau, reikėtų nepamiršti, kad svarbiausia – ne statulėlė rankose. (Svarbiau) yra neapčiuopiami dalykai, (tokie) kaip emocija ir jausmas. Ir tie žmonės, kurie spinduliuoja ir skleidžia tą gėrį kiekviena žinute, kurią mes darome, nepaisydami visų apdovanojimų. Ačiū „Žmonėms“, kurie prisimena. Dar visus kitus nominantus noriu pasveikinti, kurie neturi savo rankose statulėlių. Taip pat ir save. Noriu pasiūlyti organizatoriams, kad kitais metais, nes jau būsiu nominuota tai pačiai nominacijai trečius metus, gal reikėtų ir tokią nominaciją sugalvoti bei įteikti statulėlę“, – pasiūlė I. Stonkuvienė.

Indrė sulaukė palaikymo

Kiek vėliau, nurimus emocijoms, Indrė dėl savo nesusitvardymo tiesioginiame eteryje atsiprašė, tačiau kalbos apie neskoningus juokelius jos pusėn ir toliau yra aktuali tema. Socialiniuose tinkluose žinomą moterį gina ne tik jos ištikimiausi gerbėjai, bet ir žinomas aktorius Aistis Mickevičius. Savo palaikymą žinomas vyras išreiškė trumpa žinute.

„Visi mes žmonės. Visgi sėdėdamas vakar garbingoj trečioj eilėj jaučiausi nejaukiai dėl humoro, sklindančio nuo scenos Indrės Stonkuvienės adresu. Nemanau, kad ir visiems kitiems salėje buvo smagu. Ar kad smagu buvo TV žiūrovams. Yra dalykų, kuriems galioja posakis „ne tas laikas ir ne ta vieta“.

Aistis Mickevičius (kairėje)

Kaip ir tokio šmaikštaus ir juokingo renginio vedėjo Giedriuko Savicko epitetai influenceriams. Na, tiesiog yra renginio etika.

Taigi, visi mes žmonės, bet kai kurie žmonės visgi truputį gyvuliai.

P. S. Aš nei influenceris, nei Stonkuvienė – tik empatiškas žiūrovas iš šalies“, – brūkštelėjo jis.

„Kaip renginio žiūrovas, tikrai jaučiausi keistai ir nenorėčiau būti jos vietoje. Manau, kad tai – neetiškas humoras“, – DELFI pridūrė A. Mickevičius.

Žinomo parfumerio mintis palaiko šimtai internautų, tarp jų – ir žinomi šalies veidai bei pati I. Stonkuvienė.

„Žiūrovams smagu irgi nebuvo“, – po įrašu taip pat brūkštelėjo žinomas choreografas Paulius Šinkūnas.

Apdovanojimų akimirkos:

Akimirkos prie fotosienelės:

Vakarėlis po apdovanojimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (613)