Mylimiausio žmogaus titului iš viso buvo nominuoti keturi žmonės: Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, atlikėja ir prekės ženklo įkūrėja Simona Nainė bei šokėjas ir visuomenės nuomonės formuotojas Naglis Bierancas.

Šią nominaciją ir jos laimėtoją skelbė aktorius Mantas Stonkus ir televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius. Jau tuomet M. Stonkus nepraleido progos pasisakyti ir apie savo buvusią žmoną Indrę.

„Man teko garbė pristatyti Stonkuvienę. Labai ačiū prodiuseriams už tai. Čia tas pats, kas pristatyti „Coca Colą“ ir „Mentos“, – atskirai skanūs, bet į vieną vietą nedėkite. Nesvarbu, ar tu laimėsi, ar nelaimėsi, bet, svarbiausia, mylimiausi žmonės būna tie, kurie net neplanavo būti tokie. Tie, kurie nori būti pačiais mylimiausiais, – jie yra narcizai, o tu būk mylima.“

Galiausiai metų mylimiausiu žmogumi buvo paskelbtas Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis, jis pasakė įkvepiančią kalbą ir nevengė pajuokauti: „Žmonės, kas darosi? Nuo kada jūs mylite politikus Lietuvoje?“

Vakaro vedėjas ir žinomas aktorius Giedrius Savickas pakomentavo, kad kiti nominuoti žmonės turi daugiau sekėjų nei Nerijus Cesiulis, jo sekėjų socialiniame tinkle tėra 4 tūkstančiai. Salėje pagriebusi G. Savicko mikrofoną I. Stonkuvienė nesusilaikė: „Aš nesitikėjau laimėti, bet buvau pasirašiusi kalbą. Visų influencerių vardu, mere, sveikiname. Vau. Keturi tūkstančiai sekėjų, 253 tūkstančiai (I. Stonkuvienė instagrame turi 253 tūkstančius sekėjų)... Tikrai politika. Mes vis tiek tikime jumis. Tikrai jokios aferos čia nėra, Giedriau, ar ne?

Labai norėčiau padėkoti savo moterims ir vyrams bei „Žmonėms“ už puikų vakarą. Ir, manau, reikėtų nepamiršti, kad svarbiausia – ne statulėlė rankose. (Svarbiau) yra neapčiuopiami dalykai, (tokie) kaip emocija ir jausmas. Ir tie žmonės, kurie spinduliuoja ir skleidžia tą gėrį kiekviena žinute, kurią mes darome, nepaisydami visų apdovanojimų. Ačiū „Žmonėms“, kurie prisimena. Dar visus kitus nominantus noriu pasveikinti, kurie neturi savo rankose statulėlių. Taip pat ir save. Noriu pasiūlyti organizatoriams, kad kitais metais, nes jau būsiu nominuota tai pačiai nominacijai trečius metus, gal reikėtų ir tokią nominaciją sugalvoti bei įteikti statulėlę“, – pasiūlė Stonkuvienė.

Indrė Stonkuvienė

Tokius jos žodžius palydėjo ir aktoriaus G. Savicko replika: „Buvau nominuotas keturis kartus. Nieko negavau ir nieko tokio.“

Tuomet Indrė sumanė pakalbinti ir kitus nominantus, kurie statulėlės negavo, ir kreipėsi į N. Bierancą (jis praėjusiais metais tapo mylimiausiu žmogumi). Sulaukęs dėmesio Naglis stebėjosi: „Aš turiu statulėlę, ko jūs norite iš manęs? Dabar dalinkitės statulėles, kas tik norite. Giedriau, ko jūs mane kalbinate?“

G. Savickas į tai pažiūrėjo su šypsena ir atkirto, kad kalbina ne jis, o I. Stonkuvienė. Po šių replikų socialiniuose tinkluose ir straipsnių komentaruose užvirė diskusijų. Komentatoriai domėjosi ir diskutavo, kas nutiko mylimai televizijos laidų vedėjai ir kas galėjo sukelti tokią audringą jos reakciją.

Kiek vėliau, prieš išskrisdama į Airiją, visą situaciją paaiškino pati Indrė. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji paaiškino, kodėl į šią situaciją sureagavo emocionaliai.

„Na, kad naktis nemiegota, tai jau faktas. Ir tam yra svarių priežasčių: 1. Ankstyvas skrydis į Airiją, ten laukia du pasirodymai. 2. „Žmonių“ apdovanojimai... Ilgai mąsčiau, kas įvyko. Laikotarpis, kuriame esu ir kurį išgyvenu, yra beprotiškai jautrus, skaudus. Kartu naujas ir nepatirtas. Niekada nežaidžiau piarinių žaidimų, nekūriau jokių strategijų, kaip iš asmeninių išgyvenimų darytis reklamą. Laukiau šio vakaro, nes nesu tokio pobūdžio renginių dažnas svečias. Būtų melas, jei sakyčiau, kad nesitikėjau kažko panašaus...

Tačiau tai, kas įvyko renginio metu, pradedant renginio vedėjų scenarijumi jau tiesioginės transliacijos pradžioje ir baigiant provokaciniais juokeliais, kuriuos vadinčiau pašiepiančiais... Moteriškai neatsilaikiau įtampai ir provokacijai, ir ne dėl statulėlės ir apdovanojimo. Labai noriu dar kartą pasveikinti Alytaus merą už pelnytą pergalę. Emocijos pagauta pati nepajaučiau, kaip atsistojau išgirdusi su visa pagarba Giedriaus (aktoriaus Giedriaus Savicko) kreipimąsį į mus, influencerius, su pašaipa. Neprisimenu, ką sakiau. Tiek daug emocijų vienu metu. Tiek daug minčių. Suklydau. Reikėjo pasijuokti iš savo sunkaus laikotarpio, bet man dar nėra juokinga. Skaudu. Ir nepamirškim. Juk žmonių renginys. Suklysti žmogiška. Atsiprašau“, – rašė televizijos laidų vedėja.

Apdovanojimų akimirkos:

Nuotraukos prie fotosienelės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (513)