Prie apdovanojimų fotosienelės nusidriekė ilga žmonių eilė. Dar iki ceremonijos pradžios svečiai gavo kvietimus, kuriuose buvo nurodyta, kad renginyje reikia paisyti „black tie“ aprangos kodo. Tad norint atitikti reikalavimus, garsenybės dėl savo įvaizdžio kreipėsi į garsiausius šalies dizainerius ir stilistus.

Kasmetinio renginio nepraleido: aktorius Mantas Stonkus, TV laidų vedėjas Rolandas Mackevičius, dainininkas Alanas Chošnau, aktorė Gražina Baikštytė, atlikėjai Violeta ir Vilius Tarasovai, menininkė Monika Dirsytė, fotografas Gediminas Žilinskas ir daugelis kitų.

Tiesioginę apdovanojimų ceremoniją vedė Edmundas Jakilaitis, Jurgita Jurkutė ir Giedrius Savickas. Sekti apdovanojimų naujienas galite ČIA.

DELFI primena, kad žvaigždės apdovanojimų vakarą spindi ne tik ant raudonojo kilimo, bet ir scenoje, kur vyksta pagrindinis renginys. Žiūrovų akis ir ausis džiugina: Monika Liu, Jevgenija Redko ir Monique, kurioms talkins specialiai ceremonijai suburtas dvidešimt devynių muzikantų orkestras, penki atlikėjai, tarp kurių operos solistė Ieva Prudnikovaitė, Milėja bei šeši šokio meistrai.

Iškilmingos ceremonijos metu ryškiausi muzikos, scenos, verslo ir sporto veidai skelbia ir apdovanoja nugalėtojus aštuoniose nominacijose: „Metų sporto žmogus“, „Metų mokslo žmogus“, „Metų kultūros žmogus“, „Metų verslo žmogus“, „Metų muzikos žmogus“ , „Metų scenos žmogus“ , „Metų mylimiausias žmogus“ ir „Metų žmogus“.

Raudonasis kilimas:

Apdovanojimų akimirkos:

Vakarėlis po apdovanojimų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)