Profesionalaus makiažo kursus vedanti Oksana dėl šios savo veiklos neretai keliauja ir į užsienį. Šįkart žinoma vizažistė išvyko į šalį, esančią Atlanto vandenyno šiaurinėje dalyje.

„Islandijoje praleidau nuostabias dienas, susipažinau su daugybe lietuvių, gyvenančių ten, kurios tikrai labai šauniai padirbėjo kartu su manimi“, – džiaugėsi moteris.

Kelionėje Oksanai pavyko ne tik supažindinti klientes su naujausiomis makiažo tendencijomis, bet ir trumpam pabūti turiste – kartu su palyda ji aplankė mėgstamiausias keliautojų vietas Islandijoje.

„Gražioji Islandija! Krioklys, prie kurio Justinas Bieberis filmavo savo videoklipą! Ačiū, Sandrute, už nerealią ekskursiją! Taip gera pažinti tokią nepaprastai žavią šalį!“ – bendrakeleivei dėkojo ji.

Be viso to, Oksana mėgavosi vaizdu, kuriame – sniegu padengti kalnai, uolos, geizeriai ir net laukiniai gyvūnai.

„Nuostabioji Islandija! Tai buvo nepaprastai žavi kelionė ir ypatingai šilti makiažo mokymai! Kaip nepaprastai smalsu, kada gyvenime vis dar turi pirmų kartų: pirmą kartą Islandijoje, pirmą kartą ugnikalnio kratery, pirmą kartą geizeriuose. Dabar suprantu, kodėl turistai renkasi šią nuostabiai gražią šalį. Mokymai praėjo tiesiog puikiai! Jau dabar merginos klausia, kada vėl atvyksiu pas jas“, – džiūgavo ji.

„Pamatėme tiek, kiek spėjome. Lagaminai automobilio gale ir jau skubėsime į oro uostą“, – paskutines kelionės akimirkas skaičiavo ji.

Galiausiai namo į Lietuvą grįžusi Oksana pasiguodė gerbėjams, kad po kelionės jos laukė nemaloni staigmena, – pašlijo sveikata.

„Kai daugiausia reikalų ir darbų – būtinai turi pakirsti sveikata. Bet ko norėti, kai Islandijoje tokie vėjai... Pati kelionė ir klimato kaita taip pat turėjo tam įtakos. Bet darbai nelaukia, kaip nors atlaikysiu“, – savo sekėjams ryžtingai tarė neseniai grožio namų duris atvėrusi O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)