„Buvo susirgęs mano sūnelis. Temperatūra buvo pakilusi iki 41 laipsnio karščio, todėl reikėjo vežti į ligoninę. Dabar jau viskas gerai, davė antibiotikų ir jau esame namuose“, – situaciją pasakoja ji.

Nepaisant to, Baiba stebisi, kad maisto kokybė ligoninėje vis dar išlieka opia problema.

„Maistas tikrai nepasikeitęs. Pirmą vakarą buvo pieniška sriuba, kurią dar buvo galima valgyti. O košei tikrai nėra nieko blogo, bet atrodo, kad valgytum klijus. Sriuba – tarsi vanduo, su kuriuo buvo išvalytos grindys – skonio nulis. Kažkaip keista, buvo įdėtos ir kruopos, ir daržovės, bet net neįsivaizduoju, kodėl gali būti taip blogai.

Baibos Skurstenės akimirka iš ligoninės

Be to, kai atneša tą sviestą ir duoną, kyla klausimas: tai kodėl šlapiankės nėra? Ką vaikui duoti, kuris pripratęs prie skanaus, naminio maisto? Dieve, galvoju, jei reikės dar porą dienų būti, tai vaikas visai sublogs, nes ir taip jau per savaitę nedaug valgė. Reikia dar kažkokio rimto, normalaus maisto duoti, nes negali tik sūreliais ir jogurtukais maitinti, o iš namų taip pat neprilakstysi su puodais“, – DELFI pasakojo susirūpinusi Baiba.

Žinoma moteris prisipažino, kad visgi nesiryžo skųstis ligoninės aptarnaujančiam personalui dėl tokios situacijos.

„Nieko nesakiau, mes gauname tokį maistą, kaip ir visi kiti. Gerai, kad močiutė dirba ligoninėje, tai atneša jogurto ir vaisių“, – sakė Baiba.

Baiba Skurstenė

Dainininkė minėjo girdėjusi gandus, jog maistą tiekianti firma yra pasikeitusi, bet, deja, maistas – ne.

„Tikėjausi, kad bus geriau, bet, deja, viskas tas pats. Vyras sako, kad viskas apskaičiuota pagal kalorijas, tokia dieta. Nebloga dieta“, – su ironija kalbėjo pašnekovė.

Nors žinomą dainininkę maisto kokybė nuvylė, ji negaili gerų žodžių ligoninės personalui.

„Aptarnavimas tikrai labai geras. Mažam vaikui nėra malonios procedūros, pavyzdžiui, kai reikia kateterį įstatyti, bet visos seselės buvo labai švelnios. O gydytojos kokios – liuks tris kartus. Esu apakusi nuo tokio gero ir profesionalaus aptarnavimo. Vadinasi, ligoninei lieka susitvarkyti tik su maistu“, – jau linksmiau kalbėjo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (254)