Šiemet savo vardą šauktinių sąrašuose išvydo ne tik translytė Zofija Palenta, apie kurios išskirtinę situaciją galite skaityti paspaudę čia, bet ir socialinių tinklų garsenybės Karolinos Meschino mylimasis Dominykas Ježerys-OG Version bei „Flying Saucer Gang“ narys Germanas Daškevičius.

Reperio Remigijaus Daškevičiaus brolis į karo tarnybą kviečiamas 3124-uoju numeriu. 1999-ųjų metų gimimo vaikinas iki 2020-ųjų kovo 19-osios turi pateikti reikalingus dokumentus Kauno regioniniam karo prievolės ir komplektavimo skyriui. Ar jaunuolis iš tiesų atliks karo tarnybą nėra aišku.

Anksčiau iki santykių su K. Meschino dramos kartu su „Flying Saucer Gang“ vaikinais koncertavęs OG Version taip pat rado savo vardą šauktinių sąrašuose. Muzikos atlikėjas į tarnybą kviečiamas 3827-uoju numeriu. Tiesa, 1997-ųjų metų gimimo D. Ježerys veikiausiai nebus kariuomenės dalimi, kadangi, kaip nurodo sąrašuose pateikta informacija, privalomoji karo tarnyba kauniečiui atidėta.

DELFI primena, kad šauktinių sąrašuose – apie 38 tūkst. 18–23 metų jaunuolių. Iš jų į tarnybą planuojama pašaukti 3828 karo prievolininkus.

Karo prievolininkų sąrašas sudarytas atsitiktine tvarka, naudojantis kompiuterine programa.

Pašauktiems jaunuoliams pranešimai paštu siunčiami nebebus, todėl tie, kurie gali būti įtraukti į sąrašus, tai turėtų pasitikrinti internetiniame puslapyje.

OG Version
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)