Poros skyrybų byla imta nagrinėti Vilniaus miesto apylinkės teisme. Tikėtina, kad teisminis procesas ilgai neužtruks, kadangi santuoką nutraukti jiedu panoro bendru nutarimu.

Muzikinis duetas anksčiau buvo vieni populiariausių didžėjų ir prodiuserių. Pora ne tik kurdavo savo kūrinius, bet ir bendradarbiaudavo su kitais garsiais atlikėjais.

Julija Fedotova ir Justas Musteikis-Justin Xara

Baltarusė J. Fedotova dėl meilės lietuviui J. Musteikiui paliko gyvenimą Minske ir kartu su juo tapo pora ne tik muzikoje, bet ir gyvenime. Sutuoktiniai prie didžėjaus pulto kartu grodavo Lietuvos ir Europos naktiniuose klubuose.

Didžėjai yra sulaukę tarptautinio įvertinimo. Pora tapo pirmaisiais Lietuvos klubinės muzikos atstovais, kuriuos pripažino vienas įtakingiausių muzikinių leidinių pasaulyje, pavadinimu „DJ Mag“, o jų kūrybinį kelią palaikė itin garsūs elektroninės muzikos atstovai, pavyzdžiui, didžėjus Sasha.

Pastaruoju metu elektroninės muzikos gerbėjai dueto vardą girdėdavo retai, tačiau jų atmintyje, ko gero, yra įstrigę populiariausi J. Fedotovos ir J. Musteikio kūriniai „Pure Future“, „You Are Like“ ar „Miami Nights“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)