Žinią, kad grožio salonas užsidaro DELFI patvirtino pati vizažistė ir „Sophistique“ savininkė Sofio Gelašvili.

„Užsidarau kol kas. Turiu naujų idėjų. Grįžtu į madą. Daugiau nieko negaliu pasakyti“, – kalbėjo anksčiau stiliste dirbusi pašnekovė.

Apie salono uždarymą byloja ir jos socialiniai tinklai. Instagrame S. Gelašvili su savo sekėjais ėmė dalintis parduodamų kirpyklos baldų nuotraukomis.

Sofio Gelašvili uždaro savo grožio saloną

„Plautuvė – 350 eurų, makiažo kėdė – 100 eurų, veidrodžiai – 250 eurų“, – kainas vardijo ji.

Tiesa, atvirauti, kodėl užsidaro jos svajone laikytas verslas, Sofio nepanoro, todėl nėra aišku, ar grožio salonas neatlaikė Vilniaus centre esančios konkurencijos, ar jo užsidarymą lėmė kitos priežastys.

Pasiteiravus, ar ateityje, esant galimybei, ji ir vėl nertų į verslo pasaulį, Sofio patikino, kad grožio salono užsidarymas tam įtakos neturi, todėl ji ir vėl pamėgintų sėkmę.

DELFI pašnekovės taip pat teiravosi, kada oficialiai uždaromas jos grožio salonas, kadangi kol kas klientams nurodoma, kad jis vis dar veikia.

„Viskas vyksta šiomis dienomis“, – situacijos nedetalizavo ji.

DELFI primena, kad minimas grožio salonas, kuriame buvo teikiamos vizažo, manikiūro, nagų priauginimo, plaukų dažymo ir sušukavimo paslaugos, atidarytas 2017-aisiais metais.

„Turėti grožio saloną buvo sena mano mamos svajonė, kurią nusprendžiau įgyvendinti“, – tuomet pasakojo jaunoji verslininkė.

Gruzijos parlamentaro Valerijaus Gelašvili duktė Milane ir Londone studijavo mados stilizavimą. Fotosesijų metu Sofio taip susižavėjo vizažisčių amatu, jog pati nusprendė ja tapti.

„Pabaigus studijas Prancūzijoje, grįžau į Lietuvą. Visa galva pasinėriau į visažo studijas. Kol studijavau, mane išlaikė tėvai. Tačiau pasibaigus mokslams nenorėjau būti jų išlaikytine. Taip sugalvojau atsidaryti savo grožio saloną“, – anksčiau pasakojo „Sophistique“ įkūrėja.

Sofio mama vadovauja šalia salono esančiam viešbučiui „Atrium“.

Milijonieriais vadinami Sofios tėvai ne tik morališkai, bet ir finansiškai padėjo merginai ir įsirengiant elegantiško dizaino grožio saloną.

„Esu dar labai jauna ir visai neseniai baigusi studijas. Savo salonui pati užsidirbti dar nespėjau. Esu labai dėkinga tėvams už finansinę paramą. Mama labai padėjo patarimais, jos patirtis vadovaujant viešbučiui yra neįkainojama. Turėjau nemokamą verslo konsultantę. Labai daug prisidėjo mano vyras, jis nuo mano pečių nuėmė daug techninių darbų“, – artimiesiems atidarymo dieną dėkojo vizažistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)