„Ir aš pasakiau TAIP! Akimirka, kurios mes nepamiršime visą gyvenimą. Kelionė taksi su drebančia širdimi, o mano nuojauta, kaip tikros moters raganaitės. Labai tave myliu, Edgarai. Mūsų geriausi draugai tapo liudininkais nuostabios akimirkos (Simona ir Jonas Nainiai, – DELFI) p.s gražesnio žiedo negalėjau įsivaizduoti. Dalinuosi su Jumis savo laime ir noriu rėkti iš džiaugsmo“, – prie nuotraukų socialiniame tinkle parašė dainininkė.

Šiuo metu pora su draugais vieši Dubajuje. N. Bunkė instagrame dalijasi atostogų akimirkomis, o publikavusi akimirkas, kaip jai pasipiršo mylimasis, akimirksniu sulaukė daugybės sveikinimų komentaruose.


Dainininkė su mylimuoju – jau 2,5 metų kartu, neseniai įsirengė nuosavą namą. Pirmąkart E. Eidėjų N. Bunkė pristatė prieš 2 metus „M.A.M.A. apdovanojimuose“, kuomet su juo susikibusi žengė raudonuoju kilimu.

Praėjusių metų rugsėjį pora šventė 2 metų draugystės sukaktį, vyras savo mylimąją ta proga pasveikino su didele puokšte gėlių.

„Dveji metai tai visai nedaug, bet atrodo, kad taip senai esam kartu. Žinau, kad nesu paprasta, bet linksma, o šypsotis tu mane verti. Kai šeimoje nėra rūpesčių, gali mėgautis gyvenimu. Ačiū tau už šiuos metus. Labai tave myliu“, – šiltus žodžius mylimam vyrui tuomet skyrė atlikėja.

DELFI rugsėjį ji sakė, jog klausimų apie vestuves sulaukia labai dažnai, tačiau jiedu niekur neskuba ir įvykių neforsuoja, o tik mėgaujasi bendru gyvenimu ir šiltais jausmais, kurie su kiekviena diena tik stiprėja.

„Esu labai atsargi ir ne kartą nudegusi, todėl man sunku sakyti, kad viskas visada bus labai gerai, bet dabar viskas tikrai yra gerai. Galbūt taip yra dėl to, kad abu esame panašūs, panašiai žiūrime į gyvenimą, sutampa mūsų vertybės“, – kalbėjo atlikėja.

Tiesa, pasiteiravus, kaip pora reaguoja į klausimus apie vestuves ir ateities planus, N. Bunkė nusijuokė. Dainininkė teigė, jog draugai ir artimieji žino jų požiūrį, todėl nebeklausinėja.

„Jie žino, kaip į tai žiūrime, todėl tokių klausimų nesulaukiame. Vestuvių neplanuojame. Kuo mes dabar ne šeima? Jei būtų bendrų vaikų, galvotume kitaip, bet jų neplanuojame ir kartu auginame Kristupą“, – rudenį sakė pašnekovė.

Su 8-eriais metais jaunesniu širdies draugu Edgaru N. Bunkė susipažino kai jis dar dirbo kriminalistu Kaune. Vyras dėl savo mylimosios paliko gimtąjį miestą ir išsikraustė į sostinę.

Dainininkė jau yra pasakojusi, kad su mylimuoju susipažino visiškai atsitiktinai. Tuomet ji turėjo perduoti savo kurtą gėlių kompoziciją Edgaro pusseserei, kuri yra ir Natalijos bičiulė. Išvaizdus vyras priėmė siuntinį giminaitei ir taip netikėtai užsimezgė judviejų pažintis, peraugusi į šiltus jausmus.

Natalijai tai bus jau trečioji santuoka. Su Deividu Zvonkumi ji susituokė 2005-ųjų rugsėjį Kaune. Antra dainininkės santuoka įvyko 2011 metų birželį su verslininku Danieliumi Bunkumi. Pora augina sūnų Kristupą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (505)