„Man buvo ne tik diastazė (atsiskyrę pilvo raumenys), bet ir bambos išvarža. Medikai turėjo susiūti labai daug raumenų, nes buvo išsiskyrę praktiškai visi raumenys nuo krūtinkaulio iki pat apatinės pilvo dalies.

Jau šiandien mane išleido į namus, bet dar jaučiuosi prastai ir nuolat geriu nuskausminamuosius“, – pasakojo žinoma moteris.

Ji prisiminė, kad pradėjusi jausti skausmą sportuojant pasitikrino, kas galėtų tai sukelti. Tuomet ir paaiškėjo, kad praėjusių metų balandžio 3-ąją vaikelio susilaukusi Gerda skausmą patiria dėl atsiskyrusių raumenų.

Naurimas Zaveckas

„Dabar tris savaites turėsiu nešioti specialų korsetą, kad nesikauptų vandenys pilvo ertmėje, tačiau pačia operacija labai džiaugiuosi, nes ji buvo atliekama laparoskopu, o tai reiškia, kad buvo atlikti vos trys maži pjūviai Cezario pjūvio vietose. Tokios operacijos visame pasaulyje atliekamos tik kelis pastaruosius metus“, – džiaugėsi ji.

G. Žemaitė taip pat negailėjo gerų žodžių ją operavusiems chirurgams Audriui Paršeliūnui ir Eglei Kubiliūtei. Televizijos laidų vedėja taip pat norėjo įspėti ir kitas neseniai vaikų susilaukusias moteris atidžiai sekti savo sveikatą ir nedelsti pajautus skausmą pilvo srityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)