"Žinoma, aš kremtuosi dėl skausmo, kurį suteikiau kitiems žmonėms. Tačiau būti alkoholiku yra nepaprasta ir stipri patirtis", - pridūrė jis. Kaip penktadienį rašė britų laikraštis "Daily Express", jau 26 metus blaiviai gyvenantis E.Hopkinsas sutiko kalbėti apie savo su alkoholiu susijusią patirtį.

"Aš mėgau tekilą. Tai man sukeldavo keistas haliucinacijas. Gėrimas buvo didžiausia dovana, kurią aš kada nors gavau", - atviravo "Avinėlių tylėjimo" aktorius. Jis prisipažino, kad jo gyvenime buvo dienų, kai jis galėdavo išgerti butelį tekilos nesibaimindamas, kad gali mirti. Su ašaromis jis kalbėjo apie savo alkoholiką tėvą.

Lemtinga permaina E.Hopkinso gyvenime įvyko, kai jo žmona per Kalėdas atsisakė su juo, gėrusiu tris dienas, kalbėtis telefonu. "Tai man išgelbėjo gyvybę. Aš žinojau, kad stoviu ant prarajos krašto", - pasakojo aktorius. Tada jis nusprendęs baigti girtuokliauti.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją