Dar antradienį žinią, kad ilgametis darbuotojas nebepriklauso M-1 komandai patvirtino jo kolega Gintas Vaičikauskas. Anksčiau M. Stasiulis šioje radijo stotyje užėmė ne tik laidų vedėjo pareigas, bet ir buvo programų direktoriumi. Dabar atsivertus oficialų M-1 puslapį M. Stasiulio vardas nebešmėžuoja, o programų direktoriaus pareigas dar prieš dvejus metus perėmė G. Vaičikauskas.

Pats M. Stasiulis DELFI tikino, kad šis sprendimas nebuvo skubotas, tačiau atėjo metas pokyčiams, kuriuos atidėlioti nebebuvo prasmės.

„Tai yra visiškai natūralus procesas. Mažų mažiausiai pusmetį tam buvo ruoštasi ir akivaizdžiau nei akivaizdu, kad 13 metų, kuriuos praleidau ryto eteryje, yra įspūdingas laiko tarpas. Mano kolega Aistis Mickevičius iš ryto eterio išėjo prieš penkerius metus, tačiau nemanau, kad reikėtų daryti dramą“, – su šypsena pasakojo žinomas televizijos ir radijo laidų vedėjas.

Anot pašnekovo, interpretacijų gali būti įvairių, tačiau jis tai vadina natūraliu sprendimu, kurį turėjo priimti po ilgo laiko ir svarstymų. „Tai susiję su nesuvokiamai dideliu krūviu. Jei sakyti, kad tik tapo sunku keltis ryte, būtų netikslu, nes reikia žiūrėti į visą darbų grafiką. Yra kelios laidos, kitos pareigos, o savaitgaliais ir renginiai, kuriuose taip pat dirbu.

Kai sudedu visos savaitės darbus, suprantu, kad daugiau dienų nei septynios nebūna. Toks grafikas yra pražūtingas. Pakankamai ilgą laiką taip dirbau ir būtent todėl šis sprendimas atėjo natūraliai. Toks ankstyvas metas yra nebepakeliamas. Radijas yra mano kauluose ir kraujyje, todėl nuo to taip lengvai ir nepabėgsi. Iš pradžių galvojau, kad nedirbsiu nuo Naujų metų ir pamiegosiu, bet kuo labiau tai artėja, kyla įtampa ir tampa aišku, kad baisu ir liūdna.

Nors neskaitau komentarų, bet „Facebook“ pamačiau keletą komentarų, kur žmonės rašė, kad pasiilgs. Suspaudė širdį taip pat, kaip ir išeinant po paskutinio eterio.

Nevardinkime jokių apibrėžimų, jog kažkas baigėsi. Viskas dažnai apsiverčia aukštyn kojomis, kai pasakome taip. Reikėtų susilaikyti nuo vertimų, kas bus ateityje. Mano kolegos yra faini, geranoriški ir dabar puikiai bendraujame. Būtent iš radijo aplinkos yra geriausi mano draugai“, – sakė Mindaugas.

Pasiteiravus, galbūt iš tiesų šiam sprendimui įtaką padarė ir galimai nauja mylimoji ar jos prašymai, M. Stasiulis tik nusijuokė. Tokie gandai, anot jo, neturi nei pagrindo, nei tai padarytų įtaką sprendimui dėl darbo.

„Viskas ne dėl kokios nors naujos mylimosios. Tai juokinga. Jei tai būtų padaryta po metų ar kelerių, būtų turbūt kitaip. Na, o dabar viskas labai gražiai sutapo. Atšvęstas trisdešimtmetis, praėjo ilgas laikas, uždegėme TV bokštą mėlynai. Intrigų čia ieškoti nereikėtų. Jei pagal esamus ar nesamus žmones pradėtume dėlioti savo grafikus, būtų juokinga“, kalbėjo žinomas vyras.

Rytiniame radijo eteryje klausytojai nuo šiol girdi G. Vaičikausko ir Sauliaus Žvirgždo vedamą laidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)