Laidos vedėjui paklausus, kada Algirdas jau bus laisvas vyras, šis atsako, kad jau toks yra. Toliau seka klausimas: jau esi oficialiai išsiskyręs? "Taip", - trumpai ir aiškiai atsakė dainininkas.

Nors laida, DELFI žiniomis, buvo filmuota spalį, nei Algirdas, nei Milisandra viešai netvirtino, jog juodu teismas išskyrė oficialiai. Apie tai neužsiminė ir praėjusią savaitę patvirtindami, jog nusprendė susitaikyti ir likti šeima.

„Taip. Teisme mus išskyrė, nes procesas tikrai vyko. Oficialiai nebesame vyras ir žmona. Dabar šeimoje viskas yra gerai. Nors procesai įvyko, mes to nesureikšminame. Bažnytinė santuoka turėtų būti aukščiau visko“, – DELFI sakė žinomas atlikėjas.

Pasiteiravus, ar planuoja ir vėl susituokti, A. Radzevičius atsakė, kad kol kas apie tai negalvoja ir plačiau komentuoti nepanoro.

„Dabar apie tai nekalbėsime. Šeimoje viskas yra gerai ir tai svarbiausia“, – DELFI sakė jis.

Na, o dar spalį minėtoje laidoje paklaustas, ar norėtų kitos šeimos ir daugiau vaikų su kita moterimi, šis teigė: „Apie tai dabar visiškai negalvoju, šiame etape noriu ramybės, susitelkti į save, savo gyvenimą ir apmąstymus. Šiuo metu man sunkus periodas, mažų mažiausiai galvoju apie kitas moteris ir vaikus”.

Tačiau šiandien viskas kitaip. Daugiau nei dešimtmetį savo dainomis gerbėjus džiuginantis grupės „Patruliai” narys po pareiškimo apie skyrybas, šiandien gali pasidalinti patirtimi, kaip vis tik nepasiduoti šiuolaikinei madai skirtis ir išsaugoti santuoką.

„Kalbėtis. Aš manau, kad svarbiausia yra kalbėtis, ir į viską reikia žiūrėti ir spręsti civilizuotai. Visur reikia, kiek tik įmanoma išlaikyti blaivų protą, nepasiduoti emocijoms, kurios, manau, labai dažnai ir sujaukia žmonėms protą… Užsidegam, užsiplieskiam, pasakom negražių žodžių, kurie yra negražinami. Mūsų atveju to nebuvo, atrodo viskas buvo gerai, tačiau trūko tik pokalbių, kurie viską sugrąžino į savo vėžias ir mes vėl kartu,” – atvirauja A. Radzevičius.

Šie metai atlikėjui ypatingi. Naujieji metai atnešė ne tik laimę į asmeninį gyvenimą, tačiau ir įpūtė naujų vėjų į grupės veiklą.

„Vasario 1-ąją prasideda mūsų koncertinis turas, iš viso aplankysime 22 miestus, ir kaip tik šiam turui ruošiame naują albumą, kuriame bus daug kūrinių, taip pat sudėjome labiausiai gerbėjų mėgstamas dainas ir keletą naujų, dar niekam negirdėtų. Gavosi tikrai neblogas visų kūrinių derinys,” – su nekantrumu pasakoja grupės "Patruliai" narys.

Visą laidą galite pamatyti LNK portale.

Apie tai, jog Radzevičiai nusprendė skirtis, DELFI pranešė dar spalį. 42-ejų vyras tuomet sakė, kad jam sunku kalbėti šia tema. Nors teismą jau buvo pasiekęs judviejų skyrybų prašymas, garsi pora vis dar gyveno bendruose namuose netoliese Vilniaus.

„Viskas yra gražu. Pakankamai. Nėra jokių paslėptų dalykų ar išdavysčių. Tiesiog toks gyvenimas ir taip nutiko, kaip nutinka daugeliui žmonių. Kiekvienas atvejis yra individualus, bet mūsų atveju tiesiog išsiskyrė keliai. Tai ir yra priežastis.

Žinoma, negalima sakyti, kad viskas puiku, jei žmonės skiriasi. Bėgant laikui keičiasi ir žmonės, ir požiūriai. Pradėjome nebesutapti ir tai normalu. Kalbėjomės apie tai, todėl yra vienintelis kelias ir šis sprendimas nėra spontaniškas“, – kalbėjo vyras ir pridūrė, kad bendruose namuose pakanka vietos visiems ir su vis dar jo žmona esančia Milisandra jis kalbasi, kartu rūpinasi judviejų sūnumi.

Tuomet dainininkas planavo dairytis kito būsto ir gyventi atskirai.

„Turime susitarimą ir viską sprendžiame tvarkingai. Sunkiausia buvo priimti patį sprendimą. Kartu nugyvenome netrumpą laiką ir kartu praleidome 12 gražių metų. Sunkiausia nubraukti visas šias akimirkas. Žinote, kai viskas baigiasi išdavyste ar kokiu nors įvykiu, gal tada lengviau, nes yra pyktis. Dabar, kai viskas gana ramu, situacija yra sunkiausia“, – kalbėjo DELFI pašnekovas.

Primename, kad pora kartu praleido daugiau nei dešimt metų. 2008-aisiais metais M. Kvaraciejūtė ir A. Radzevičius susituokė Vilniaus santuokų rūmuose, o 2011-aisiais aukso žiedais pora apsimainė ir bažnyčioje.

Pora 2012-aisiais yra dalyvavusi populiariame muzikiniame šou „Žvaigždžių duetai". Anksčiau A. Radzevičius yra dirbęs policijos pareigūnu, o Milisandra, iki šeimos sukūrimo, buvo populiarios grupės „Blogos mergaitės" narė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)