„Tai, ką pamatėme – be galo gražu. Gamta įspūdinga, maistas skanus, nuostabūs žmonės. Kalbame angliškai, visi puikiai supranta, tailandiečiai labai paslaugūs ir malonūs.

Tiesa, maistas pas juos gana aštrus, mes gal nesame pratę prie tokio intensyvaus skonio. Tačiau visi labiausiai mėgaujamės vietiniais vaisiais, jų čia tikra gausybė, tad mums čia tikras rojus,“ – įspūdžiais dalijasi Inga.

Inga Stumbrienė

Su DELFI skaitytojais I. Stumbrienė dalijasi ir savo puikios figūros paslaptimis. Ji sako, kad būdama Lietuvoje dažniausiai sportuoja su trenere salėje, tačiau per atostogas net nesinori eiti į uždaras patalpas.

„Su trenere intensyviai sportuoti pradėjau prieš porą metų, tuomet pagrindinis uždavinys buvo sustiprinti nugaros raumenis, nes grėsė stuburo problemos, tačiau netrukus įtraukėme ir kitas raumenų grupes. Sportuojame 2-3 kartus per savaitę, kartais sportuoju ir viena namuose pagal suderintą programą“, - pasakojo ji.

Inga Stumbrienė

Žinoma moteris prisipažįsta, kad tikrai būna dienų, kai vis dar reikia prisiversti sportuoti, bet treniruočių stengiasi niekada nepraleisti, nes geriausia savijauta ir pasididžiavimas savimi ateina būtent po sporto.

„Atostogų metu stengiuosi neatimti laiko iš šeimos, kai pavyksta atlieku trumpą mankštą, o pilnesnes treniruotes pakeičiu ilgais pasivaikščiojimais, plaukiojimu baseine ir kitu aktyviu laisvalaikiu“, - sakė garsi moteris.

Inga neslepia, kad labiau mėgsta funkcinius pratimus, o joga jai - tai daugiau meditacija, proto ir kūno harmonija.

Atostogų Tailande akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (574)