„Anksčiau jokių pasimatymų programėlių nebūdavo. Vaikinus sutikdavom prie ežero, susitardavom vėl pasimatyti kitos vidurinės diskotekoje. Man toks meilės paieškų būdas – nepažįstamas. Tiesa, vieną kartą buvau nuėjusi į aklą pasimatymą ir galiausiai paaiškėjo, kad tai – kažkoks žurnalistinis tyrimas. Taigi, ir mano pačios patirtis – ne smagiausia", - juokėsi J. Jurkutė-Širvaitė.

„Vienas nejaukiausių mano įkūnytos Linos pasimatymų – su Vido Bareikio sukurtu personažu. Vaidinti buvo smagu, Vidas – puikus aktorius, fainas žmogus, bet pati situacijas... Nežinau, kaip reaguočiau gyvenime, jei nuėjus į pasimatymą pora išgertų vos ne du butelius degtinės... Bet, greičiausiai, būna ir šitaip", - prisiminė žinoma moteris.

„Mano pačios tobulas pasimatymas vis dar tęsiasi, bet jei galėčiau rinktis su kuriuo žmogumi pavakarieniauti, labai norėčiau pakviesti ponią Dianą Nausėdienę. Man pirmoji šalies pora atrodo tikras pavyzdys, o ponia Diana – labai stipri moteris", - pasakojo aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)