Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) vadovas, buvęs grupės „el Fuego“ narys J. Sakalauskas ir jo žmona, solistė A. Sabulytė skirsis Vilniaus miesto apylinkės teisme, jau tvarkomi skyrybų dokumentai.

Temidės rūmuose sausio pradžioje bus atversta poros skyrybų byla. Kadangi sutuoktiniai siekia ištuokos bendru nutarimu, tikėtina, kad procesas ilgai neužtruks.

Be to, teismo koridoriuose J. Sakalauskas ir A. Sabulytė veikiausiai nepasirodys – jų skyrybų procesas bus nagrinėjamas rašytiniame procese.

DELFI primena, kad žinoma pora apie sukimą skirtingais keliais pranešė patys.

Gruodžio 17-ąją socialiniuose tinkluose operos baritonas J. Sakalauskas pasidalijo trumpa žinute, kad skiriasi jo ir žmonos keliai.

Lygiai toks pats įrašas atsidūrė ir A. Sabulytės profilyje.

„Brangūs draugai, kolegos, partneriai, gerbėjai, norime padėkoti visiems, palaikiusiems mūsų šeimą, keliavusiems kartu su mumis augimo, atradimo, kūrybos kelionėje. Dėkojame jums už tikėjimą ir pasitikėjimą.

Linkėdami vienas kitam ramybės ir gražių naujų pradžių, pranešame, kad mūsų asmeniniai keliai išsiskyrė“, – skelbė abu sutuoktiniai.

Po jautriu sutuoktinių įrašu pasipylė bičiulių, kolegų ir gerbėjų žinutės. Visi iki vieno jiems linkėjo stiprybės ir sėkmės.

Pora augina dvi atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)