G. Žemaitė Kalėdas sutiko pasidalindama itin jautriomis ir mielomis žiemiškos judviejų su sūneliu Nikolu fotosesijos nuotraukomis.

„Norėjau būtinai įamžinti pirmąsias jo Kalėdas. Labai gaila, kad fotosesijoje negalėjo dalyvauti Andrius ir Markas (Gerdos vyras ir vyresnėlis sūnus). Andrius visą gruodį labai užimtas darbe, o Markas tuo metu buvo išvykęs į ekskursiją Latvijoje. Na, o pakeisti fotosesijos laiko nebuvo įmanoma dėl fotografės užimtumo. Taigi, įsiamžinome dviese su Nikolu“, – pasakojo televizijos laidų vedėja.

Sausio trečiąją lygiai devynerių mėnesių gimtadienį minėsiantis Nikolas gimė šių metų balandžio 3-ąją. Laimingi tėvai atvirai pasakojo, jog tai itin lauktas ir mylimas vaikelis.

DELFI primena, kad šis mažylis yra pirmoji bendra G. ir A. Žemaičių atžala. Iš pirmosios santuokos Gerda augina sūnų, o Andrius – tris sūnus ir dukrą.
Pora susituokė du kartus – 2017-ųjų balandžio 19-ąją jiedu aukso žiedais apsimainė egzotiškame Tailande, o gegužės 6-ąją Gerda ir Andrius vienas kitam antrąjį „taip" ištarė Marijampolėje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)